Facebook Pixel Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για τον Μιραλάς - Sportdog.gr
| 2017-12-12 09:38:00

Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για να τρελάνει κόσμο - Τι ισχύει για το deal που θα ρίξει το Καραϊσκάκη

Sportdog Team
Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για να τρελάνει κόσμο - Τι ισχύει για το deal που θα ρίξει το Καραϊσκάκη

Οι πιθανότητες δεν είναι με τον Ολυμπιακό αλλά...

Το δίχως άλλο, μόνον εύκολη δεν είναι για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς. Αλλά το... παλεύουν όσο μπορούν και οι δύο πλευρές για να προχωρήσει το θέμα της μετακόμισης-επιστροφής του Βέλγου στο Λιμάνι του Πειραιά και είναι άκρως θετικό για τους Ερυθρολεύκους ότι έχουν στο πλευρό τους τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο οποίος δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ζει και αναπνέει για την ημέρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα! Το έχει πάρει απόφαση ο Βέλγος, μαζί με τη σύζυγό του, να επανέλθουν στην ηλιόλουστη Γλυφάδα και να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά σε ένα περιβάλλον πολύ πιο φιλικό και θερμό απ’ ό,τι το φλεγματικό και ψυχρό βρετανικό.

Ωστόσο, αντιλαμβάνονται ότι τα εμπόδια είναι πολλά για να συμβεί άμεσα αυτό και έτσι, κρατάνε μικρό καλάθι στις επιδιώξεις τους. Πάντως, ο 30χρονος επιθετικός έχει εδώ και καιρό διαμηνύσει σε όλους τους τόνους στη διοίκηση της Εβερτον πως στην περίπτωσή του δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ή θα μείνει στην ομάδα και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2020, ή θα του επιτραπεί με κάποιον τρόπο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Για άλλη ομάδα έχει πει πως δεν το συζητάει...

Από τη μεριά του είναι πρόθυμος να ρίξει στο κρασί των απαιτήσεών του όσο νερό χρειαστεί προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Άλλωστε, οικονομικό πρόβλημα δεν έχει απολύτως κανένα και δεν τον απασχολεί καθόλου το πόσα χρήματα θα χάσει από μια πιθανή συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Καθώς είναι δεδομένο ότι για να επιστρέψει στην Ελλάδα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από το μισό των όσων εισπράττει τώρα.

Στο Λίβερπουλ ο Μιραλάς έχει ετήσιο συμβόλαιο με πάνω από 3 εκατ. ευρώ, ενώ όπως λέγεται, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ «καθαρά», αλλά μαζί με τα μπόνους.

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για το τελευταίο που απασχολεί τον Βέλγο σταρ. Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι το έχει πάρει απόφαση με την οικογένειά του να ζήσουν πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και να εγκατασταθούν μόνιμα στα νότια προάστια της Αττικής μόλις ο 30χρονος κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το αν τελικά η μετακόμιση αυτή θα γίνει κάποια χρόνια νωρίτερα είναι στη διάθεση της Εβερτον να το αποφασίσει και σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι αυτή τη στιγμή υπέρ του παίκτη και του Ολυμπιακού, όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, όσο όλα παραμένουν ανοιχτά θα υπάρχει πάντοτε χαραμάδα ελπίδας για να πραγματοποιηθεί την τρέχουσα σεζόν το μεγάλο deal και όλοι οι εμπλεκόμενοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags