Facebook Pixel Ποιος Μασούντ; Αυτός είναι η «καψούρα» του Χιμένεθ - Sportdog.gr
| 2017-12-12 22:19:00

Ποιος Μασούντ; Αυτόν «γουστάρει» ο Μανόλο - Ο πρώην της Ρεάλ και ο πρώην του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ποιος Μασούντ; Αυτόν «γουστάρει» ο Μανόλο - Ο πρώην της Ρεάλ και ο πρώην του Ολυμπιακού!

Μία πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση στο στόχαστρο του Χιμένεθ.

Με το αγωνιστικό κομμάτι να πετάει και την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην Ευρώπη και μετά τον Γενάρη, τη στιγμή που θέλει νίκη κόντρα στον Απόλλωνα το Σάββατο για να… στεφθεί και πρωταθλήτρια Χειμώνα στη Σούπερ Λιγκ, οι Κιτρινόμαυροι πλέον φουλάρουν για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Μάλιστα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιμένει για δυνατές προσθήκες και τη διοίκηση να είναι θετική να σπρώξει χρήμα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και αίσθηση πως στην Ένωση ψάχνουν κάτι πολύ καλό.

Μπορεί το όνομα του Μασούντ να παραμένει ψηλά, ωστόσο φαίνεται πως για την ώρα δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς στην ΑΕΚ θεωρούν εύκολη την περίπτωσή του και ότι όταν το αποφασίσουν, θα μπορούν να τον κλείσουν άμεσα, ως ελεύθερο.

Ανάλογη... ησυχία φαίνεται πως υπάρχει όμως και στο θέμα του Χατζισαφί, για τον οποίο σε αντίθεση με τον Μασούντ παίρνουν αποστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο Ζαμάνης τον έχει βγάλει σε πληστηριασμό και έχει βάλει στο κόλπο τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Αυτό που… καίει, όμως, τον Μανόλο Χιμένεθ και φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, είναι ο αντι-Γιόχανσον. Ο Ισπανός κόουτς, που τη δεδομένη στιγμή παίζει περισσότερο μεταγραφική μπάλα από τον Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ, θεωρεί ότι εκεί έχει πρόβλημα η ομάδα και εκεί θέλει να πέσει το… χρήμα.

Ωστόσο, στην Ένωση θα ήθελαν μία ηχηρή κίνηση και για τον αριστερό εξτρέμ και γι' αυτό ασχολήθηκαν πρόσφατα και με τον Ερνάνι, η περίπτωση του οποίου είναι δύσκολη πάντως. Οι απαιτήσεις της Πόρτο, που δεν κάνει… εκπτώσεις, είναι υψηλές, ενώ και ο Χιμένεθ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, θα ήθελε να φέρει δικό του παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, που θα είναι βασικός και αναντικατάστος.

Γι’ αυτό μάλιστα επιμένει στην περίπτωση του Μπουργκί (προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί άνηκε μέχρι το καλοκαίρι) της Αλαβές, που ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι και πίεσε για την απόκτησή του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η περίπτωσή του 24χρονου εξτρέμ ωστόσο είναι πανάκριβη, καθώς η ομάδα του τον απέκτησε  μόλις πριν από λίγους μήνες, ενώ ο παίκτης προερχόταν από δανεισμούς σε Εσπανιόλ (31 συμμετοχές / 2 γκολ) και Σπόρτινγκ Χιχόν (34 συμμετοχές / 2 γκολ).

Για την ώρα πάντως δεν έχει βρει πολύ χώρο στην Αλαβές (12 συμμετοχές μαζί με το Κύπελλο, 1 γκολ και μόλις ένα 90λεπτο) και γι' αυτό ο Χιμένεθ πιστεύει ότι μπορεί να τον πείσει μέσω των επαφών του στην Ισπανία να τον φέρει στην Ελλάδα.

Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags