Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό με Οφόε, «ψήνεται» ανατροπή με Ανδρούτσο - Sportdog.gr
| 2017-12-13 10:53:00

Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι με Οφόε - «Ψήνεται» φοβερή ανατροπή με... τελειωμένο Έλληνα άσο!

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι με Οφόε - «Ψήνεται» φοβερή ανατροπή με... τελειωμένο Έλληνα άσο!

Ποιον «σώζει» η πιθανή πώληση του Βέλγου άσου.

Φευγάτος παρουσιάζεται στον Ολυμπιακό ο Οτζίτζα Οφόε, καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δείχνει να είναι υπαρκτό και σοβαρό.

Την ίδια στιγμή, ο Βέλγος άσος φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από το Λιμάνι, αφού έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία να πάει σε μια πιο... ασφαλή χώρα για τη γυναίκα του, μετά τη ληστεία που βίωσαν στο σπίτι τους.

Εξάλλου, τα χρήματα που παρουσιάζεται να θέλει να προσφέρει η πορτογαλική ομάδα φαίνεται πως καλύπτουν πλήρως τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη.

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη πώλησης του Οτζίτζα Οφόε μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό, μιας και είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί ξανά ένας παίκτης που μέχρι τώρα είναι παροπλισμένος από τον Τάκη Λεμονή.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, για τον οποίο έχει ακουστεί ότι μπορεί να αποχωρήσει τον Γενάρη ως δανεικός (υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο), από τη στιγμή που δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Αν, λοιπόν, αποχωρήσει ο Βέλγος άσος, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα για τον νεαρό μέσο και να βρεθεί ξανά στα υπόψιν του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης, άλλωστε, δεν παίρνει πια ευκαιρίες λόγω της... συμφόρησης που υπάρχει στη θέση που αγωνίζεται και όχι, φυσικά, επειδή στο Λιμάνι έχουν πάψει να πιστεύουν στο ταλέντο του.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags