Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώληση-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη ομάδα - Έρχονται λεφτά τον Ιανουάριο!
| 2017-12-13 22:47:00

Πώληση-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη ομάδα - Έρχονται λεφτά τον Ιανουάριο!

Sportdog Team
Πώληση-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη ομάδα - Έρχονται λεφτά τον Ιανουάριο!

Παίκτης που δεν βρίσκεται στη βιτρίνα ετοιμάζεται για αποχώρηση.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό πλέον «καίγονται» για τις πωλήσεις, καθώς χρειάζονται άμεσα χρήματα ώστε να κρατήσουν τον σύλλογο ζωντανό και να μην τους πνίξουν τα χρέη.

Στο Τριφύλλι έχουν βγάλει εδώ καιρό στη «βιτρίνα» παίκτες όπως ο Χουλτ, ο Κουλιμπιλί, ο Μολέντο και ο Βιγιαφάνιες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα και από κάποιον παίκτη… έκπληξη.

Ο λόγος για τον Κουτρουμπή, ο οποίος εδώ και καιρό ανήκει στο γραφείο του γνωστού μάνατζερ Γκονσάλβες και βάσει των πληροφοριών από το εξωτερικό, το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να μην εντυπωσιάζει φέτος με της εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο μάνατζέρ του έχει τις άκρες και τις επαφές να του κλείσει μία καλή μεταγραφή και ήδη οι σχετικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις γίνονται για μεταγραφή στην Πορτογαλία και σε σύλλογο από το πάνω ράφι.

Και επειδή το όνομα Γκονσάλβες ενεπλάκη τελευταία και στα μεταγραφικά σενάρια για τον Σεμπά στην Κίνα (τον έστειλαν στην ομάδα του Μπέντο), να σημειώσουμε πως η δουλειά για τον Βραζιλιάνο δεν γίνεται μέσω του συγκεκριμένου γραφείου. Να φύγει πάντως από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη και να φέρει ένα σημαντικό ποσό ο Σεμπά, δεν είναι απίθανο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags