Facebook Pixel Βιεϊρίνια και Μακ «στρίμωξαν» τον Λουτσέσκου - Sportdog.gr
| 2017-12-14 04:40:00

Βιεϊρίνια και Μακ «στρίμωξαν» τον Λουτσέσκου - Τι συμβαίνει στην Τούμπα, τι θα κάνει ο Ρουμάνος

Sportdog Team
Βιεϊρίνια και Μακ «στρίμωξαν» τον Λουτσέσκου - Τι συμβαίνει στην Τούμπα, τι θα κάνει ο Ρουμάνος

«Ζόρια» για τον Ρουμάνο προπονητή.

Εάν ήταν στο χέρι του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έκανε το Σάββατο στα Περιβόλια μία μόνο αλλαγή στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Θα χρησιμοποιούσε αντί του Άνχελ Κρέσπο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρότι ο Ισπανός μόνο άσχημα δεν τα πήγε την περασμένη Κυριακή.

Εκτός εάν συμβεί, όμως, η… μεγάλη έκπληξη, ο Βιεϊρίνια δεν θα ταξιδέψει αύριο για τα Χανιά αφού ακόμα αναρρώνει από την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε και έτσι ο Κρέσπο θα αγωνιστεί και πάλι ως αριστερός μπακ. Η αλλαγή στην ενδεκάδα, θα είναι άλλη…

Λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε για την απώθηση του Βιγιαφάνιες, ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου και έτσι ο Λουτσέσκου αναζητά τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Τζάλμα Κάμπος.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας και οι Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Στέλιος Μαλεζάς και Άνχελ Κρέσπο θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, ενώ «καπαρωμένη» θέση έχουν και οι Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης, αφού εκτός του Μακ ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Πρίγιοβιτς λόγω της τιμωρίας που θα εκτίσει για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

Το μοναδικό ερωτηματικό της ενδεκάδας φαίνεται να είναι το ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ζοσέ Μαουρίσιο, με… υποψήφιοι να είναι οι Γκόικο Τσίμιροτ, Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάκχοφ αλλά φαβορί να είναι ο Βόσνιος.

Το παιχνίδι πάντως με τον Πλατανιά εκτός του ότι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ αφού πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει για να μη χάσει την επαφή του με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είναι πολύ σημαντικό και για τον Λουτσέσκου μιας και εάν το κατατάξει στα… κερδισμένα του, θα οδηγήσει για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ σε τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Την προηγούμενη φορά που ο Ρουμάνος πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες ως προπονητής των Θεσσαλονικέων ήταν στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου (νίκες με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό για το Κύπελλο και ΠΑΣ Γιάννινα), όμως το σερί του σταμάτησε στη Λάρισα.

Τώρα, μετά τις νίκες με Αιγινιακό στο Κύπελλο, Ξάνθη και Παναθηναϊκό, ο Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί του με τον ΠΑΟΚ στις τέσσερις νίκες και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο, να τις κάνει πέντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags