Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «αποκάλυψη» Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το μεγαλύτερο σκορ
| 2017-12-16 23:35:00

Η «αποκάλυψη» Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το μεγαλύτερο σκορ

Sportdog Team
Η «αποκάλυψη» Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το μεγαλύτερο σκορ

Ο Ρουμάνος αποκάλυψε πόσες κινήσεις θέλει ο Δικέφαλος τον Γενάρη!

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, αλλά και για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την ομάδα του μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επίσης, μίλησε για τις μεταγραφές του Γενάρη και σημείωσε πως υπάρχουν ένα - δύο κενά που πρέπει να καλύψουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε κάθε αναμέτρηση "κουβαλάς" κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο παιχνίδι. Πιθανόν να μην είχαμε την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση, έχοντας απέναντι μας έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι, μπήκαμε στο ματς μετά από τα πρώτα 30 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε, σκοράραμε και μπορώ να πω ότι ρισκάραμε κιόλας λίγο στο αντίπαλο τρανσίσιον, ενώ είχαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Το σημαντικό είναι ότι ενώ δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Είναι σημαντικό να κερδίζεις, ακόμη κι όταν δεν έχεις την καλύτερη απόδοση» σημείωσε αρχικά.

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την ομάδα του μετά το τέλος του πρώτου γύρου: «Ήταν μια περίεργη κατάσταση, παίξαμε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια, επτά στην έδρα μας, δυο ντέρμπι ήταν εκτός, μόνο με τον Παναθηναϊκό παίξαμε στην Τούμπα, θα μπορούσα να πω ότι κάτι μας έλειψε σε αυτό τον πρώτο γύρο, αλλά πιθανόν και οι αντίπαλες ομάδες να πουν το ίδιο.

Κάναμε καλά παιχνίδια εντός έδρας και κάποια καλά στα εκτός. Η μεγάλη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια (σ.σ. στα εκτός), ήταν ότι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τα ματς όταν έπρεπε. Σήμερα είμαι χαρούμενος, γιατί μετά το 0-1, τρέχαμε παλέψαμε, είχαμε ταπεινότητα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ρωτήθηκε για το που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενίσχυση: «Το βλέπετε και εσείς πως υπάρχουν μια – δυο θέσεις όπου χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα, είναι πολύ νωρίς. Μην ξεχνάμε ότι την Τρίτη έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και είναι στο ίδιο στυλ».

Τέλος ρωτήθηκε για το δίδυμο Μαουρίσιο με Κάνιας, όπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε πως: «Ο Κάνιας επέστρεψε μετά από καιρό, έκανε ένα καλό ματς σήμερα και ήθελα να του δώσω συνέχεια στον ρυθμό, καθώς στο δεύτερο γύρο θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα σήμερα πίστευα ότι θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο σε αυτό το γήπεδο αυτό το δίδυμο, γιατί θα μπορούσαμε να κινήσουμε πιο γρήγορα την μπάλα, με βάση και το πως παίζει ο Πλατανιάς.

Ο Τσίμιροτ μας έδωσε πολύ μεγάλη ισορροπία και σιγουριά όταν δεν είχαμε την μπάλα. Δεν έχει σημασία να μιλήσουμε για την ενδεκάδα ή όχι, ο Τσίμιροτ έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια από την αρχή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags