Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος ο Χουλτ, «κομμένος» ο Μολέντο - Έρχεται τσουνάμι και η απόλυτη κατάντια!
| 2017-12-17 21:55:00

Απίστευτος ο Χουλτ, «κομμένος» ο Μολέντο - Έρχεται τσουνάμι και η απόλυτη κατάντια!

Sportdog Team
Απίστευτος ο Χουλτ, «κομμένος» ο Μολέντο - Έρχεται τσουνάμι και η απόλυτη κατάντια!

Τι συνέβη στο Κορωπί πριν την αναμέτρηση με Ξάνθη.

Τεταμένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, καθώς άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα βρίσκονται στα όριά τους με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει ακόμα να έχει κάποιες αντοχές και αυτό προσπάθησε να περάσει προς τα έξω και με τις αισιόδοξες δηλώσεις του μετά το 1-1 στην Ξάνθη, ωστόσο δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με ορισμένους παίκτες, όπως για παράδειγμα με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε κάτι απίστευτο.

Ο Σουηδός μπακ αποφάσισε να αποχαιρετήσει κάποιους από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους διατηρεί καλές σχέσεις, ωστόσο στη συνέχεια τους είπε ότι... αστειευόταν!

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο Νίκλας Χουλτ είναι ανάμεσα στους παίκτες που αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι αργά ή γρήγορα, μιας και οι μάνατζέρ του ήδη εργάζονται για να του βρουν ομάδα, ενώ για κάποιους μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε τον Εμανουέλ Ινσούα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Την ίδια στιγμή, αντίστροφα φαίνεται πως κυλάει ο χρόνος και για τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, καθώς είναι φανερό πια πως σκέφτεται περισσότερο τη... μεταγραφή του παρά τον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο, βέβαια, μπορεί να συμβεί προσεχώς και με τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα της ομάδας, μια εξέλιξη που κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει, αν δεν βρεθεί διοικητική και οικονομική λύση στην ΠΑΕ. Έτσι, αναμένεται να επιβεβαιωθούν όσοι από καιρό είχαν προβλέψει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναγκαστεί στον δεύτερο γύρο να κατεβάζει 11άδα με παίκτες από την Κ-20...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags