Facebook Pixel «Παρμένος» με Ουζουνίδη ο Βλαχοδήμος - Sportdog.gr
| 2017-12-18 10:30:00

«Παρμένος» με Ουζουνίδη Έλληνας άσος - Θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
«Παρμένος» με Ουζουνίδη Έλληνας άσος - Θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από τον ΠΑΟ!

Τον πείραξε ο πάγκος και μαζεύει τα πράγματά του. 

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έδειξε χθες ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο της ομάδας πετώντας τα γάντια προς την κερκίδα των οπαδών του Τριφυλλιού.

Πάντως, η Μπενφίκα ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση για το αν θα εντάξει από τον Γενάρη τον Έλληνα γκολκίπερ στο ρόστερ της. Ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός, έχουν λάβει ακόμα σχετική ενημέρωση από τους Πορτογάλους, που η αλήθεια είναι ότι δεν... καίγονται για να αποκτήσουν από τώρα τον νεαρό πορτιέρε.

Από την άλλη, όμως, ο παίκτης φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από το Τριφύλλι και γι' αυτό σκοπεύει να πιέσει όσο μπορεί από τη μεριά του την Μπενφίκα να ενεργοποιήσει τον Γενάρη την οψιόν για τη μεταγραφή του. 

Μάλιστα, υπάρχει και εξήγηση για το γεγονός ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επιθυμεί να φύγει από τους Πράσινους, καθώς ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι ενοχλημένος για το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη όλο το κρίσιμο διάστημα που η Μπενφίκα θα τον τσέκαρε και στην ουσία θα αποφάσιζε αν θα τον έπαιρνε από τώρα στο ρόστερ της.

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε στα τελευταία παιχνίδια να δώσει φανέλα βασικού στον Σωκράτη Διούδη κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 23χρονο τερματοφύλακα.

Το γεγονός αυτό, άλλωστε, τον έκανε να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ μέχρι που έχασε τη θέση του στην 11άδα δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει πρόωρα, έχοντας διάθεση να στηρίξει και να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε μέχρι το καλοκαίρι.

Παρότι, λοιπόν, η Μπενφίκα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να ενταχθεί από τον Γενάρη στη νέα του ομάδα, η οποία, άλλωστε, έχει αποκτήσει ήδη τα δικαιώματά του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags