Facebook Pixel Γι’ αυτό ο Ουζουνίδης διώχνει τον Χίλιεμαρκ από τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-19 10:00:00

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που «έφαγαν» τον Χίλιεμαρκ - Ατάκα... θάνατος του Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που «έφαγαν» τον Χίλιεμαρκ - Ατάκα... θάνατος του Ουζουνίδη!

Χοντρό παρασκήνιο με τον Σουηδό, τι έγινε στην Ξάνθη.

Πολλά «μέτωπα»  έχουν ανοίξει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν χάσει την υπομονή τους και «ψάχνονται» να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει από τη μεριά του να «καθαρίσει» το ρόστερ από τους «αδιάφορους» ποδοσφαιριστές.

Μετά τον Γιώργο Κουτρουμπή, λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να διώξει και τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος δεν είχε καλή παρουσία στο τελευταίο ματς εναντίον της Ξάνθης στα Πηγάδια και εξελίχθηκε σε... μοιραίο παίκτη με τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε προς το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Τριφυλλιού είχε τετ α τετ με τον Σουηδό και του ξεκαθάρισε χωρίς πολλές κουβέντες ότι δεν τον υπολογίζει πια, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr του διαμήνυσε μόνο δύο λέξεις («βρες ομάδα»!) για να του στείλει το μήνυμα πως «τελείωσε» στην ουσία από το Τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε υπάρξει καμία... προειδοποίηση στον παίκτη νωρίτερα, ούτε ισχύει ότι ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ είχε ειδοποιηθεί πριν ένα μήνα ότι θα πρέπει τον Γενάρη να αποχωρήσει.

Η οριστική απόφαση πάρθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά τον αγώνα απέναντι την Ξάνθη, εκεί την έκανε γνωστή στον παίκτη και, φυσικά, θα μπορούσε η εξέλιξη να ήταν τελείως διαφορετική αν ο παίκτης είχε καταφέρει να σκοράρει εντέλει το νικητήριο γκολ. 

Εξάλλου, το γεγονός ότι η αποπομπή του Σουηδού είχε ξεκάθαρα αγωνιστικά κριτήρια αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να γλιτώσει σημαντικά χρήματα από τη συγκεκριμένη αποχώρηση.

Οι Πράσινοι καλύπτουν μόλις το 1/3 του συμβολαίου του παίκτη με την Τζένοα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, αν και στη φάση που βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος κάθε «διαζύγιο» αποτελεί σημαντική «ανάσα» για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags