Facebook Pixel Sportdog.gr | Χoντρό παιχνίδι από ξένο του ΠΑΟ, έτσι θέλει να φύγει - Ποιος θα είναι ο... νέος Κουτρουμπής;
| 2017-12-19 13:00:00

Χoντρό παιχνίδι από ξένο του ΠΑΟ, έτσι θέλει να φύγει - Ποιος θα είναι ο... νέος Κουτρουμπής;

Sportdog Team
Χoντρό παιχνίδι από ξένο του ΠΑΟ, έτσι θέλει να φύγει - Ποιος θα είναι ο... νέος Κουτρουμπής;

Απίθανα πράγματα στην πλάτη του Τριφυλλιού.

Μπορεί μέχρι και χθες να έπαιζε στον Τύπο δυνατά το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Νίκλας Χουλτ, αλλά στην πραγματικότητα οι Βέλγοι δεν έχουν στη λίστα τους τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο θέμα, η Άντερλεχτ δε συμπεριλαμβάνει στο πλάνο της τον Σουηδό, καθώς δεν έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση στη θέση του, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του διεθνούς μπακ να εγκαταλείπεται οριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, η Άντερλεχτ εμφανίστηκε στο προσκήνιο μετά από επικοινωνιακούς χειρισμούς του μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, του γνωστού Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος στην ουσία «έδωσε» το θέμα στον Τύπο της πατρίδος και κάπως έτσι πήρε διαστάσεις.

Ένα από τα γνωστά μανατζερικά «παιχνίδια» προκειμένου ο εκάστοτε ατζέντης να προσελκύσει το ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Νίκλας Χουλτ παραμένει... φευγάτος και είναι θέμα χρόνου, όπως εκτιμάται στο Κορωπί, να είναι επόμενος που θα ακολουθήσει τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο παίκτης αρχικά ήταν διστακτικός στο να καταθέσει προσφυγή, ωστόσο πλέον αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό, από τη στιγμή που έγινε η... αρχή και από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του προετοιμάζει τη μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Είναι πια δεδομένο, άλλωστε, ότι θα ακολουθήσουν πολλοί παίκτες αυτόν τον δρόμο, μιας και δεν υπάρχει φως στο τούνελ και καμία εξέλιξη που να μπορεί να συγκρατήσει το... τσουνάμι προσφυγών που ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες γιγαντωθεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags