Facebook Pixel Σκάει βόμβα στην ΑΕΚ με Αραούχο; - Sportdog.gr
| 2017-12-20 11:00:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων στην ΑΕΚ; - «Ύποπτα» δημοσιεύματα προαναγγέλουν εξέλιξη-ΣΟΚ...

Sportdog Team
Σκάει βόμβα μεγατόνων στην ΑΕΚ; - «Ύποπτα» δημοσιεύματα προαναγγέλουν εξέλιξη-ΣΟΚ...

Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί αν συμβεί... 

Φωτιές άναψε χθες στην ΑΕΚ το δημοσίευμα της As, που ανέφερε ότι ο Σέρχιο Αραούχο επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στη Λας Πάλμας τον Γενάρη για οικογενειακούς λόγους.

Μπορεί, βέβαια, σχεδόν αμέσως να υπήρξε η σχετική διάψευση, κάτι απόλυτα λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως υπάρχει... καπνός.

Η Αs θεωρείται από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) εφημερίδα στην Ισπανία, με συνήθως έγκυρα δημοσιεύματα και είναι δύσκολο το μεγάλο και αναλυτικό ρεπορτάζ της για τον άσο της Ένωσης να ήταν... προϊόν φαντασίας.

Οι Ισπανοί όχι μόνο ανέφεραν τους λόγους που ο παίκτης θέλει να γυρίσει στη Λας Πάλμας, αλλά και τι έχει προτείνει στις συζητήσεις που έχει κάνει ήδη με τους ανθρώπους της ομάδας που ανήκει.

Μάλιστα, τονιζόταν ότι ο Αργεντινός είναι πρόθυμος να υπογράψει μέχρι και όρο στο συμβόλαιό του για κρούσματα απειθαρχίας, έτσι ώστε η ομάδα του να πεισθεί να τον δεχθεί πίσω. Είναι επομένως κάπως δύσκολο όλες αυτές οι λεπτομέρειες να... ανακαλύφθηκαν από την Αs.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρωτοσέλιδο της σημερινής Ώρας που ασχολείται εκτενέστατα με το θέμα (θα το έκανε αν όντως δεν υπήρχε θέμα;), ενώ παρουσιάζει και μία άλλη διάσταση, καθώς αναφέρει τους λόγους που η Λας Πάλμας θέλει πίσω τον μεγάλο άσο της ΑΕΚ.

Επομένως, η κιτρινόμαυρη εφημερίδα «παραδέχεται» στην ουσία ότι υπάρχει πιθανότητα ο παίκτης να γυρίσει στην ομάδα του τον Γενάρη, παρουσιάζοντας βέβαια ταυτόχρονα και τη χθεσινή διάψευση του Αργεντινού που είπε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο η ΑΕΚ. Μένει να το δούμε και στην πράξη... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags