Facebook Pixel Μόνο ο Χουτεσιώτης άρπαξε την ευκαιρία του Λεμονή - Sportdog.gr
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-20 21:49:00

Μόνο αυτός άρπαξε την ευκαιρία του Λεμονή - Ακυρώνει τη «σίγουρη» μεταγραφή στο Λιμάνι;

Sportdog Team
Μόνο αυτός άρπαξε την ευκαιρία του Λεμονή - Ακυρώνει τη «σίγουρη» μεταγραφή στο Λιμάνι;

Σπουδαία εμφάνιση από τον μικρό, που μπορεί να φέρει... ανατροπές.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια «επαγγελματική» νίκη επί του Πλατανιά για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας δίχως να χρειαστεί να… ιδρώσει.

Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε και επικράτησαν με 2-0 χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους.

Ο Τάκης Λεμονής έκανε rotation δίνοντας ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί, όμως η γενική μέτρια απόδοση της ομάδας δεν επέτρεψε στους περισσότερους να ξεχωρίσουν.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε στην ενδεκάδα και κέρδισε αρκετά «μπράβο» με ορισμένες επεμβάσεις του και συνολικά ενέπνευσε σιγουριά με τις τοποθετήσεις και την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια.

Ο Χουτεσιώτης είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος ιεραρχικά τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πίσω από τον Σίλβιο Προτό και η αμέσως επόμενη λύση πίσω από τον Βέλγο, μετά την απομάκρυνση του Στέφανου Καπίνο.

Το γεγονός ότι ο νεαρός γκολκίπερ εκμεταλλεύτηκε τη σημερινή του ευκαιρία ίσως παίξει ρόλο στα μεταγραφικά των Πειραιωτών, οι οποίοι φέρονται να ψάχνουν για τερματοφύλακα. Μεταξύ των σεναρίων που ακούγονται έντονα είναι το ενδεχόμενο της πρόωρης επιστροφής του Ανδρέα Γιαννιώτη από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Όμως, σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι μόνο εύκολο δεν το εν λόγω εγχείρημα. Αφενός η συμφωνία των δυο ομάδων προβλέπει την επιστροφή του Έλληνα γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αφετέρου ο Γιαννιώτης είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Ατρόμητο και είναι ρίσκο για τον ίδιο να γυρίσει στον Πειραιά και να είναι στη… σκιά του Προτό, που αποτελεί το αδιαμφισβήτητο Νο.1 τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γενικότερα, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κοιτάξει κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Ωστόσο, η σημερινή απόδοση του Χουτεσιώτης είναι πιθανό να ενισχύσει την υποψηφιότητά του για να διατηρήσει τη θέση του Νο2 κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags