Facebook Pixel Διπλό "μπαμ" Χιμένεθ στην ΑΕΚ με Κασάδο και Μοράν - Sportdog.gr
| 2017-12-20 23:05:00

Σκάνε μεταγραφές στην ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ» από Μανόλο - Η «καψούρα» και ο αντι-Γιόχανσον

Sportdog Team
Σκάνε μεταγραφές στην ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ» από Μανόλο - Η «καψούρα» και ο αντι-Γιόχανσον

Ένας πρώην της Ρεάλ από τη... Super League κι ένας Βάσκος.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους τόσο θα ξεπροβάλλουν ονόματα που θα αφορούν την ενίσχυση της ΑΕΚ, τον Γενάρη. Ήδη την Τετάρτη στο ρεπορτάζ ανεδύθησαν δύο περιπτώσεις που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» στην Ένωση έχουν προκρίνει τη λύση για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ως μπακ απ του Λόπες.

Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο,τον οποίο ο Δικέφαλος φέρεται να έχει τσεκάρει αρκετές φορές και έχουν βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον παίκτη. Είναι αυτό που θέλουν, αφού ένας παίκτης ισορροπημένος σε αμυντικά και επιθετικά του καθήκοντα.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο έμπειρος αμυντικός των Θρακιωτών, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από τη Σαραγόσα αποτελούσε παλιά... καψούρα του Χιμένεθ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, o Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στην πρώτη θητεία του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην ΑΕΚ. Τότε, παρότι ο Μανόλο επιθυμούσε με... χίλια την προσθήκη του στην Ένωση δεν «ψήθηκαν» με την προοπτική απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Οι συνθήκες, όμως, ωρίμασαν και ήρθε η στιγμή που ο Κασάδο παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Εξάλλου, η Ένωση έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης.

Το δεύτερο όνομα που γράφτηκε είναι ο Μοράν, ο οποίος σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» αρέσει στην ΑΕΚ. Ο παίκτης της Λεγανές έχει ύψος, είναι ικανός με τη μπάλα στον αέρα, μπορεί να παίξει μόνος του ως «εξάρι» αλλά και να λειτουργήσει ως «8αρι» λίγο πιο μπροστά από τον Σιμόες. Ό,τι πρέπει για αντί-Γιόχανσον δηλαδή, γι' αυτό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συχνότερες αναφορές γύρω από τον Βάσκο κεντρικό μέσο.

Το γεγονός ότι ακούγονται αυτά τα ονόματα ίσως να έχει και κάποιες ενδιαφέρουσες προεκτάσεις. Όπως ότι ο Χιμένεθ έχει πάρει πάνω του τις μεταγραφές. Αυτός είναι που κινεί τα νήματα, ακόμα και για τις προτάσεις που έρχονται για παίκτες από την εγχώρια αγορά, στην οποία λέγεται ότι εστίαζε ο Λυμπερόπουλος. Πιθανότατα ο Μανόλο με την επιτυχία που είχε με την ΑΕΚ στην Ευρώπη να ανέλαβε περισσότερες "αρμοδιότητες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags