Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεισε» τον παικταρά ο Ολυμπιακός και τόν παίρνει όποτε θέλει! Tι τρέχει με Μοντεστό-Ντάρκο
| 2017-12-21 23:29:00

«Έκλεισε» τον παικταρά ο Ολυμπιακός και τόν παίρνει όποτε θέλει! Tι τρέχει με Μοντεστό-Ντάρκο

Sportdog Team
«Έκλεισε» τον παικταρά ο Ολυμπιακός και τόν παίρνει όποτε θέλει! Tι τρέχει με Μοντεστό-Ντάρκο

Ποιος... παγώνει το deal και γιατί;

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017, στον Ολυμπιακό πλέον φουλάρουν για τα μεταγραφικά, καθώς υπάρχει απόφαση για «άδειασμα» του ρόστερ, αλλά και προσθήκες νέων παικτών τον Γενάρη, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Χοντρό «παιχνίδι» γίνεται λοιπόν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον αριστερό μπακ που ψάχνουν στο Λιμάνι, όπου πρώτος στην σχετική λίστα είναι πλέον ο Χατζισαφί. Ο άσος του Πανιωνίου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, θέλει να πάει στους Πειραιώτες, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει με… υπαιτιότητα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι όντως ψάχνουν για έναν παίκτη που θα δώσει βοήθειες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν ο Χατζισαφί είναι αυτό που ψάχνουν ακριβώς. Φυσικά και θεωρούν πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν θέλουν να… φράξουν τον δρόμο του Κούτρη. Και μια προσθήκη με τον αρχηγό της εθνικής Ιράν, ο οποίος μάλιστα έχει μπροστά του Μουντιάλ δεν θα γίνει (με σύμφωνη γνώμη φυσικά και του ίδιου) με λογική να κάθεται στον πάγκο.

Γι’ αυτό και ακόμα παραμένει ανοικτή η υπόθεση, αν και μόλις το αποφασίσουν στον Ολυμπιακό, τότε θα κλείσουν τον παίκτη σε χρόνο ρεκόρ από τον Πανιώνιο.

Πάντως, γενικά θα πρέπει να ξέρουμε, ότι αυτή τη στιγμή τα μεταγραφικά των Πρωταθλητών δεν είναι ιδιαιτέρως προχωρημένα, αλλά ούτε και αποφασισμένα. Παραδοσιακά άλλωστε η περίοδος των γιορτών στον Ολυμπιακό είναι περίοδος αρκετών ανατροπών. 

Η μάχη Μοντεστό – Κοβάσεβιτς

Με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια και τα… ταλεντάκια που εμφανίστηκαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τη Γαλλία, τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε πολύ δυνατά στην επικαιρότητα το όνομα του Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Γάλλος, που παραμένει στο Λιμάνι και μάλιστα σε υψηλόβαθμο πόστο, προφανώς και έχει «μάτι» στην αγορά της πατρίδας του, ωστόσο έχουν γραφτεί και αρκετές υπερβολές. Όπως θα παράδειγμα ότι θα «υπερκεράσει» σε σπουδαιότητα γνώμης και άποψης τον Κοβάσεβιτς.

Θα πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Σέρβος ήταν, είναι και θα είναι εσαεί δύναμη πολύ πιο πάνω από τον «σήμερα είναι, αύριο δεν είναι και όταν είναι ας τον έχουμε για να χρησιμεύσει ως αλεξικέραυνο αν χρειαστεί (πάντα ως σκιά του Ισά, που αυτός είναι η πραγματική δύναμη από πίσω του) Μοντεστό»…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags