Facebook Pixel Κοντά στον Κοντέντο ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-22 11:15:00

Σκάει η πρώτη «βόμβα» του Ιβάν; - Φούντωσαν οι φήμες για πρώην μπακάρα της Μπάγερν!

Sportdog Team
Σκάει η πρώτη «βόμβα» του Ιβάν; - Φούντωσαν οι φήμες για πρώην μπακάρα της Μπάγερν!

Το καλοκαίρι του 2016 έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό.

Η βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ για ενίσχυση τον Γενάρη είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Αυτή είναι και η πρώτη εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και έχει μείνει με μοναδική επιλογή στη συγκεκριμένη θέση τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο θα προτιμούσε να χρησιμοποιεί και πιο μπροστά.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με την περίπτωση του Ντιέγκο Κοντέντο να έχε κερδίσει όπως φαίνεται σημαντικό προβάδισμα.

Βέβαια, στο ρεπορτάζ υπάρχουν κι άλλα ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι, όπως του Νίκολα Μούρου της Σαμπντόρια και του Αλί Αντνάν της Ουντινέζε, ωστόσο ο 27χρονος μπακ της Μπορντό φαίνεται πως είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Δικεφάλου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον Ντιέγκο Κοντέντο, καθώς ο Δικέφαλος φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ιταλογερμανός μπακ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Μπορντό και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα καταγράφοντας 49 συμμετοχές με τους μόνιμους πρωταθλητές Γερμανίας.

Το 2014 πήγε στη Γαλλία, όπου είχε τρεις γεμάτες χρονιές, ενώ πέτυχε και 2 γκολ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό μικρότερο των 400.000 ευρώ, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσλέν Γκουρβενέκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ντιέγκο Κοντέτο είχε ακουστεί πολύ έντονα για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags