Facebook Pixel Sportdog.gr | Το έβαλε πείσμα ο Πόντιος – Πρώην μέτοχος της ΑΕΚ μιλά για Μελισσανίδη και Αγιά Σοφιά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-22 17:38:00

Το έβαλε πείσμα ο Πόντιος – Πρώην μέτοχος της ΑΕΚ μιλά για Μελισσανίδη και Αγιά Σοφιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το έβαλε πείσμα ο Πόντιος – Πρώην μέτοχος της ΑΕΚ μιλά για Μελισσανίδη και Αγιά Σοφιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθεωτικά λόγια από δυνατό όνομα στις επιχειρήσεις.

Για πρώτη φορά ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αιμοδότες της Ένωσης στη μετά Μπάρλο εποχή, μίλησε δημόσια για την ΑΕΚ!

Ο εφοπλιστής που στήριξε τα μέγιστα το εγχείρημα Νικολαϊδη, μιλάει για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο για την ΑΕΚ, την προοπτική για το μέλλον, για το φετινό πρωτάθλημα, το μεγάλο στοίχημα του γηπέδου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και πήρε το μικρόφωνο μετά από παρότρυνση του Νίκου Αγγελίδη.

Ξεκίνησε μιλώντας για τον μεγάλο Βάσο Χατζηιωάννου, μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ΑΕΚ και πατέρα του. Χαρακτήρισε την ΑΕΚ μικρόβιο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πιο αδικημένη ομάδα από την Ένωση μέσα από το πέρασμα των χρόνων. «Η ΑΕΚ έχει εντιμότητα και αγνότητα» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως «φέτος έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Σημαντική αναφορά έκανε και για το γήπεδο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της ΑΕΚ. Είναι αδιανόητο να θέλουν να σταματήσουν αυτό το έργο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έβαλε πείσμα, ως Πόντιος… και τα κατάφερε».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πόλυς Χατζηιωάννου στην πρώτη δημόσια δήλωση του για την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags