Facebook Pixel Η απόφαση του Κουρμπέλη θα «τρελάνει» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Sportdog.gr
| 2017-12-22 09:54:00

Η απόφαση του Κουρμπέλη θα «τρελάνει» τους Παναθηναϊκούς - «Άφαντοι» Χουλτ και Μολέντο

Sportdog Team
Η απόφαση του Κουρμπέλη θα «τρελάνει» τους Παναθηναϊκούς - «Άφαντοι» Χουλτ και Μολέντο

Ποιος άλλος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του αρχηγού; 

Στον… αέρα βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει Γενάρη, καθώς παρά την επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη για ενίσχυση, για την ώρα υπάρχει στασιμότητα, καθώς δεν φαίνεται «φως» στο θέμα των πωλήσεων.

Όπως, άλλωστε, έχει παραδεχθεί και ο Έλληνας προπονητής, για να έρθουν νέοι παίκτες, με μικρότερα συμβόλαια και μεγαλύτερο πάθος να παίξουν για το Τριφύλλι, θα πρέπει πρώτα να γίνουν πωλήσεις και να υπάρξουν έσοδα.

Mέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει κάτι, καθώς παρά τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες μέσω μάνατζερ, ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις των Πρασίνων, για τους παίκτες που βρίσκονται στη «βιτρίνα».

Ησυχία επικρατεί στην περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει κινητικότητα ούτε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, από τον οποίο στο Τριφύλλι εκτιμούν ότι μπορούν να πάρουν πολλά χρήματα.

Ο Έλληνας άσος, πάντως, δεν… τρελαίνεται να φύγει από την ομάδα τον Γενάρη, καθώς νιώθει καλά, θέλει να βοηθήσει και αναγνωρίζει πως βρίσκεται σε έναν σύλλογο που έχει ηγετικό ρόλο και μπορεί να φανεί περισσότερο ενόψει καλοκαιριού. Μια απόφαση, όμως, που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τον κόσμο όταν άλλοι παίκτες ετοιμάζουν προσφυγές.

Πρόβλημα, ωστόσο, υπάρχει πλέον και με τον Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς η όποια καλή διάθεση και συνεννόηση είχε εμφανιστεί πριν δύο εβδομάδες, έχει πάει... περίπατο. Παρά τις δεσμεύσεις του παίκτη και του μάνατζέρ του, ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να φύγει με μία καλή πρόταση, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει τίποτα νεότερο. Σα να μην υπάρχουν για την ομάδα τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Νίκλας Χουλτ...

Γι’ αυτό, λοιπόν, φαίνεται αρκετά δύσκολο, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, να επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να… φουλάρει για μεταγραφή επιθετικού και να την κλείνει μάλιστα πριν φύγει το 2017. Χωρίς λεφτά, πώς θα κλείσουν παίκτη οι Πράσινοι; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags