Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή Μπά(ρ)τσα μέσα στο «Μπερναμπέου» - Πλάκα στη Ρεάλ το τρένο του Ερνέστο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-23 15:52:00

Φοβερή Μπά(ρ)τσα μέσα στο «Μπερναμπέου» - Πλάκα στη Ρεάλ το τρένο του Ερνέστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Φοβερή Μπά(ρ)τσα μέσα στο «Μπερναμπέου» - Πλάκα στη Ρεάλ το τρένο του Ερνέστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπατος της Μπαρτσελόνα με 0-3, που βλέπει από τώρα τίτλο!

Ό,τι ήθελε έκανε κυριολεκτικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είδαν τη Ρεάλ να είναι καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και να έχει δοκάρι με τον Μπενζεμά το 42', όμως στην επανάληψη έκαναν... θρύψαλα την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, παρέμειναν αήττητοι και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσουν αυτό το πρωτάθλημα.

Το σκορ για τους "μπλαουγκράνα" άνοιξε στο 54' ο Σουάρες, ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση και συνεργασία των Ράκιτιτς και Σέρζι Ρομπέρτο, ενώ το 0-2 έγινε στο 64' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι. Η παράβαση προήλθε από τρομερή διπλή ευκαιρία του Σουάρες, που αρχικά έχασε τετ-α-τετ, στη συνέχεια είχε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Καρβαχάλ απέκρουσε με τα... χέρια πάνω στην γραμμή, βλέποντας την κόκκινη κάρτα και αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, με την Ρεάλ να πιέζει και να προσπαθεί να ξαναμπεί στο ματς, χάνοντας κάποιες φάσεις με τον Μπέιλ που πέρασε ως αλλαγή, όμως και η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε να βγάζει επιθέσεις και σε μία από αυτές στο 93΄σκόραρε με τον εισελθόντα στο 91', Βιδάλ, για το τελικό 0-3.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Δύσκολα ξεχωρίζει κανείς κάποιον παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ουσιαστικός σε ό,τι έκανε, ο Σουάρες άνοιξε τον δρόμο με το γκολ του στο 54', ενώ εξαιρετικό ματς έκαναν και το αμυντικό δίδυμο τον Βερμάελεν  - Πικέ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: Από την άλλη o Kριστιάνο Ρονάλντο ήταν σκιά του εαυτού του και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει την Μπαρτσελόνα, έχοντας στο ενεργητικό του και μια αστεία φάση, όπως μπορείτε να δείτε εδώ

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Δείτε πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα. Ο Ράκιτιτς έφυγε στην αντεπίθεση και όλοι οι παίκτες της Ρεάλ τον... κοιτούσαν. Ο Κροάτης ανενόχλητος έβγαλε πάσα στα δεξιά, στον Σέρζι Ρομπέρτο και αυτός έκανε το γύρισμα στον Σουάρες, που με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Σωστές οι υποδείξεις του διαιτητή σε όλο το ματς, όπως και η αποβολή του Καρβαχάλ στο 63' του παιχνιδιού.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Παρότι έχουμε δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο αυτό το πρωτάθλημα δεν φαίνεται πως μπορεί να χαθεί για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έμειναν αήττητοι για 17ο ματς, διέσυραν την μεγάλη αντίπαλό τους με 3-0 και έδειξαν να μην έχουν συναγωνισμό φέτος στην Ισπανία.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, που στο δεύτερο 45λεπτο ήταν σαν να αγωνίζεται εντός έδρας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να αναχαιτίσει όλα τα ατού του Ζιντάν, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Ίσκό.

ΠΑΤΑ ΤΟ: 

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο (71' Μάρκο Ασένσιο), Μόντριτς, Κρόος, Κόβατσιτς (72' Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (66' Νάτσο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (91' Αλέις Βιδάλ), Πικέ, Βερμάλεν, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (77' Νέλσον Σεμέδο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags