Facebook Pixel Ο Ελισέου, ο Χουλτ και ο Ασεβέδο στη λίστα του ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-24 19:53:00

«Τινάζουν» την Τούμπα στον αέρα; - Το όνομα-βόμβα, ο άσος του ΠΑΟ και το «παιδί» του Μιρτσέα

Sportdog Team
«Τινάζουν» την Τούμπα στον αέρα; - Το όνομα-βόμβα, ο άσος του ΠΑΟ και το «παιδί» του Μιρτσέα

Θα «σκάσει» ο Σαββίδης 1 εκατ. ευρώ για αριστερό μπακ; 

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον ΠΑΟΚ, καθώς θέλουν να κλείσουν άμεσα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η προτεραιότητα στην Τούμπα, όπως έχει παραδεχθεί και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ήδη έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους.

Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Πορτογάλου Ελισέου Περέιρα Ντος Σάντος της Μπενφίκα, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση, αλλά και ιδιαιτέρως ακριβή.

Ο 34χρονος άσος με έντεκα αγώνες ως τώρα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις της πορτογαλικής ομάδας, πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, είναι απόλυτα ενεργός, έχει θητεύσει κατά το παρελθόν σε Μπενενένσες, Βαρζίμ, Μάλαγα, Λάτσιο και Ρεάλ Σαραγόσα, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Ελισέου ψάχνει ομάδα που θα του δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, αξιώνει 1 εκατομμύριο ευρώ από τον επόμενο σύλλογο στον οποίο θα υπογράψει και γι' αυτό πλέον πλασάρεται σε αγορές που μπορούν να του δώσουν αυτά τα χρήματα.

Στον ΠΑΟΚ όντως προτάθηκε και η περίπτωσή του, εξετάζεται σοβαρά από τους Θεσσαλονικείς, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει άμεσα, ωστόσο τα χρήματα που ζητάει είναι πάρα πολλά για τον Δικέφαλο.

Γι’ αυτό και στην Τούμπα κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο οι Σουηδοί έγραφαν για πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι, αλλά και αυτή του Μάρσιο Ασεβέδο.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα φαίνεται να είναι η Νο1 επιλογή αυτή τη στιγμή. Ο Ασεβέδο ανήκει στην Σαχτάρ, έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μπει σε συζητήσεις με τους παράγοντες του συλλόγου του Ντόνετσκ για την απόκτησή του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη, ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως τον γνωρίζει πολύ καλά και ο πατέρας του Ρουμάνου κόουτς, Μιρτσέα, ο οποίος τον είχε παίκτη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags