Facebook Pixel «Καπάρωσε» Χατζισαφί ο Ολυμπιακός - Sportdog.gr
| 2017-12-27 20:59:00

Τον «καπάρωσε» ο Ολυμπιακός και τον παίρνει όποτε θέλει - Δίνει όσο κοστίζει και ο... Χουλτ!

Sportdog Team
Τον «καπάρωσε» ο Ολυμπιακός και τον παίρνει όποτε θέλει - Δίνει όσο κοστίζει και ο... Χουλτ!

Διαβάστε τι απομένει για να πέσουν οι τζίφρες.

Τα ανοικτά μέτωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά και αναμένεται να υπάρξει έντονη δραστηριότητα στη μεταγραφική περίοδο όσον αφορά τις προσθήκες, αλλά και τις αποχωρήσεις.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή στην επικαιρότητα της ομάδας παίζει πολύ δυνατά η προοπτική της απόκτησης αριστερού μπακ, εξ ου και η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, όντως οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον Ιρανό αμυντικό, γεγονός για το οποίο είναι απόλυτα ενήμεροι οι Κυανέρυθροι και περιμένουν απλώς την κατάθεση επίσημης πρότασης προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο στην υπόθεση του Εχσάν Χατζισαφί για μια σειρά από λόγους.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, υπάρχει η εκκρεμότητα ότι δε διαθέτει ανοικτή θέση ξένου στο ρόστερ του και πρέπει να «ξεφορτωθεί» κάποιον (πιθανότατα τον Eμάνουελ Εμενίκε) για να προχωρήσει η μεταγραφή. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κι άλλους παίκτες, συνεπώς υφίσταται ακόμα το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε κάποια καλύτερη περίπτωση.

Επιπλέον, ο ίδιος ο παίκτης θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ο Ολυμπιακός. Μην ξεχνάμε ότι ο Εσχάν Χατζισαφί δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής, αφού είναι εν ενεργεία αρχηγός στην εθνική ομάδα του Ιράν, ενώ στον Πανιώνιο αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στον Πειραιά, όμως, τα δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια γιατί θα πρέπει να παλέψει για τη θέση του στο αρχικό σχήμα με τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος τα πηγαίνει μια χαρά και οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν λόγο να τον υποβαθμίσουν.

Όπως και να έχει, εάν ξεπεραστούν τα παραπάνω θέματα, ο Εχσάν Χατζισαφί θα μπορούσε να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ανά πάσα στιγμή, καθώς ο Πανιώνιος αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης; Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχόμενη μεταγραφή του Ιρανού θα κοστίσει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό (πληρωμή Πανιωνίου, συμβόλαιο παίκτη και εφορία).

Ωστόσο, από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν αυτά τα χρήματα, πολλοί αναρωτιούνται το γιατί να μην κινηθούν για τον... Νίκλας Χουλτ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, κοστίζει περίπου τα ίδια και έχει αποδείξει ότι αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags