Στους… ρυθμούς της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ κινούνται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σουηδός τους έβαλε σε πολύ μεγάλους μπελάδες και το γεγονός ότι θα τον χάσουν ως ελεύθερο, ίσως να είναι πλέον και το μικρότερο κακό στην υπόθεση.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός άσος, πατώντας πάνω στη μη καταβολής ολόκληρης της δόσης του συμβολαίου για τον Οκτώβριο κατέθεσε προσφυγή, ωστόσο οι Πράσινοι εντός της ημέρας πλήρωσαν τις 70.000 ευρώ που του χρωστούσαν.

Και πάλι, όμως, το Τριφύλλι βρέθηκε εκτεθειμένο και από τη στιγμή που η προσφυγή κατατέθηκε πριν μπουν αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, ο Νίκλας Χουλτ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσει στα δικαστήρια και μαζί την… ελευθερία του.

Το βασικό ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι: για ποιο λόγο σε μία υπόθεση που είναι χαμένη ό,τι και να κάνουν οι Πράσινοι (εκτός και αν ξαφνικά αλλάξει άποψη ο Σουηδός), βρήκαν λεφτά και πλήρωσαν έναν «φευγάτο» ποδοσφαιριστή; Σίγουρα πρόκειται για ένα μέγιστο «αυτογκόλ», το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο ντόρο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Προφανώς και η κίνηση της διοίκησης να εξοφλήσει τον παίκτη, γνωρίζοντας πως τον έχει ήδη χάσει, δεν… χτύπησε καθόλου καλά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι επίσης έχουν πολλά οφειλόμενα από την ΠΑΕ, ωστόσο δείχνουν σημάδια καλής θέλησης και περιμένουν...

Η εξόφληση του Νίκλας Χουλτ μπορεί να αποδειχθεί, πλέον, μία καταστροφική απόφαση, η οποία κλείνει την πόρτα σε όποια διαδικασία πώλησης και ουσιαστικά «νομιμοποιεί» οποιαδήποτε κίνηση κατά της ΠΑΕ εκ μέρους των παικτών.

Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα πολλοί ποδοσφαιριστές περίμεναν γιατί ήλπιζαν στην ίση αντιμετώπιση, ωστόσο η υπόθεση του Σουηδού δημιουργεί «τριγμούς» στο εσωτερικό του συλλόγου και στέλνει το απίστευτο «μήνυμα» πως όποιος κάνει προσφυγή, αυτομάτως θα εξοφλείται, είτε μένει είτε φεύγει!