Facebook Pixel Εξελίξεις και με Μολέντο στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-27 23:00:00

Νέα «βόμβα» αλά Χουλτ; - «Χοντρό» παιχνίδι από top όνομα - Δεμένος χειροπόδαρα ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Νέα «βόμβα» αλά Χουλτ; - «Χοντρό» παιχνίδι από top όνομα - Δεμένος χειροπόδαρα ο ΠΑΟ!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση πλέον στο Τριφύλλι...

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά τον Ιανουάριο, εκτός αν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βραζιλιάνου άσου και κυρίως το αν θα τηρήσει τη δέσμευσή του προς το Τριφύλλι, δηλαδή ότι θα... βάλει πλάτη ώστε η ομάδα να βγει κερδισμένη από την πώλησή του και δε θα επιδιώξει να φύγει ως ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, για τον Ροντρίγκο Μολέντο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την τουρκική Τράμπζονσπορ και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες-  οι διοικούντες του συλλόγου από την Τραπεζούντα θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη αύριο για να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τα μεταγραφικά της ομάδας. Η Τράμπζονσπορ φέρεται να στοχεύει στην απόκτηση τριών παικτών, με τον στόπερ του Παναθηναϊκού να είναι ψηλά στη λίστα της.

Το εμπόδιο για τους Τούρκους έγκειται στο ότι τελούν υπό καθεστώς επιτήρησης, κάτι που σημαίνει πως για κάθε μεταγραφή που κάνουν, είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζουν τα ανάλογα έσοδα. Συνεπώς, προτού προχωρήσουν στην απόκτηση του Ροντρίκο Μολέντο, ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη, περιμένουν να «ξεφορτωθούν» άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να γυρίζει σε ομάδα της πατρίδας του, όμως όπως σας έχουμε ενημερώσει σε άλλα ρεπορτάζ, τα χρήματα που ζητάει ο ίδιος αλλά και ο ατζέντης του καθιστούν πολύ ακριβή την περίπτωσή του για τους περισσότερους συλλόγους της Βραζιλίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, καταλαβαίνει κανείς ότι τα δεδομένα για τον παίκτη έχουν αρχίσει να περιπλέκονται, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός στη μέση. Μάλιστα, «ζυγίζοντας» τις εξελίξεις, οι Πράσινοι έχουν ρίξει πλέον περίπου στο μισό τις απαιτήσεις τους για πώληση του 30χρονου αμυντικού, από 1,5 εκατ. ευρώ σε 1 εκ. δολάρια, ήτοι 840.000 ευρώ.

Φυσικά, τα πλέον απευκταία σενάρια για το Τριφύλλι είναι είτε ο παίκτης να φανεί ασυνεπής στην υπόσχεσή του και να διεκδικήσει την ελευθερία του, όπως έκανε ο Νίκλας Χουλτ, είτε ο Παναθηναϊκός να αναγκαστεί να τον πουλήσει με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα υπολόγιζε προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω περιπέτειες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags