Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελά λεφτά για τον παιχταρά - Θα τα... σκάσει η ΑΕΚ για να τον πάρει;
| 2017-12-29 09:22:00

Τρελά λεφτά για τον παιχταρά - Θα τα... σκάσει η ΑΕΚ για να τον πάρει;

Sportdog Team
Τρελά λεφτά για τον παιχταρά - Θα τα... σκάσει η ΑΕΚ για να τον πάρει;

Τι συμβαίνει με την υπόθεση ποδοσφαιριστή που «παίζει» για την Ένωση.

Τις τελευταίες ημέρες παίζει ένα όνομα από Ελλάδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ο λόγος για τον Χρήστο Αλμπάνη του Απόλλωνα, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν καιρό και στο μεταξύ τους παιχνίδι εξακρίβωσαν του λόγου το αληθές. Δηλαδή, ότι ο μεσοεπιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει τα στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα από την Ένωση.

Κρατάει μπάλα, τη χειρίζεται σωστά και βοηθάει πολύ στην αποφόρτιση του κέντρου, απελευθερώνοντας τους συμπαίκτες του. Παίζει και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Συν τοις άλλοις είναι σε ιδανική ηλικία, για να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Η προσθήκη του θα μπορούσε να δώσει πολλά οφέλη στο παιχνίδι της ΑΕΚ, η οποία πάντοτε κυνηγούσε τέτοιες περιπτώσεις, Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Το σενάριο όμως για το 23χρονο φαίνεται ότι δεν θα απασχολήσει την ΑΕΚ τον Γενάρη. Ειπώθηκε μάλιστα ότι η υπόθεση πάει για καλοκαίρι. Ο λόγος; Ξαφνικά και από το πουθενά προέκυψαν κακές σχέσεις του Απόλλωνα με την Ένωση. Πηγές υποστηρίζουν δε, ότι αυτές διαταράχθηκαν μετά το ματς της 15ης αγωνιστικής.

Ίσως σε εκείνο το παιχνίδι η ΑΕΚ να βολιδοσκόπησε τις προθέσεις και τις απαιτήσεις των ανθρώπων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Σε αυτήν την πρώτη κρούση η ομάδα της Ριζούπολης φέρεται πω ζήτησε μισό εκατομμύριο. Φυσικά, όταν η Ένωση προσπαθεί να μηδενίσει το κόστος σε κάθε της κίνηση, θα ήταν αδύνατο να διέθετε αυτό το ποσό και μάλιστα για χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το καλοκαίρι όμως όλα... παίζουν. Τότε τα δεδομένα θα έχουν διαφοροποιηθεί, ιδιαίτερα από οικονομικής άποψης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags