Facebook Pixel Βούιξε η πιάτσα για Ιγκόρ Σίλβα και Πασαλίδη στον Ολυμπιακό - Spotdog.gr
| 2017-12-29 14:51:00

Βούιξε η πιάτσα για μεταγραφή-«πακέτο» του Oλυμπιακού - Εξελίξεις με Φιγκέιρας και Σεμπά!

Sportdog Team
Βούιξε η πιάτσα για μεταγραφή-«πακέτο» του Oλυμπιακού - Εξελίξεις με Φιγκέιρας και Σεμπά!

Ενισχύσεις και... αποχωρήσεις στο Λιμάνι!

Σε κίνηση «ματ» φαίνεται πως προχώρησε ο Ολυμπιακός! Αν και επισήμως από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν λέγεται το παραμικρό, εν τούτοις η Τρίπολη «βουίζει» πως οι Πειραιώτες κατάφεραν και εξασφάλισαν «πακέτο» από τον Αστέρα τον Ιγκόρ Σίλβα και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, με μοναδικό ερωτηματικό να παραμένει το πότε θα μετακομίσουν οι δύο νεαροί παίκτες στο Λιμάνι!

Οι Ερυθρόλευκοι τούς είχαν βάλει από καιρό στο στόχαστρο και όπως φαίνεται κατάφεραν να τους αποκτήσουν, αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Εκείνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η μεταγραφή του 21χρονου Πασαλίδη, γίνεται με ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει περίπτωση να ντυθεί στα ερυθρόλευκα το φετινό χειμώνα.

Αντίθετα, για τον 21χρονο Βραζιλιάνο, Ιγκόρ Σίλβα, όλα είναι ανοιχτά και αν «ανοίξει» θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού τότε πιθανότατα θα ρίξει... άγκυρα από τον Γενάρη στο λιμάνι του Πειραιά. Αλλωστε, ο Τάκης Λεμονής θέλει έναν ακόμα μπακ, ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας έχει φέρει πρόταση που εξετάζεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα για άλλες... πολιτείες!

Ωστόσο, το κλειδί στις εξελίξεις κρατάει μάλλον ο... Σεμπά(!), καθώς δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις ξένων στο Λιμάνι και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι... φευγάτος. Ως γνωστόν, οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του Νιγηριανού, Εμάνουελ Εμενίκε, για να τον αντικαταστήσουν με τον Ιρανό, Εχσάν Χατζισαφί και έτσι, πρέπει να βρεθεί και άλλη θέση ξένου για να ενταχθεί στο ρόστερ ο Ιγκόρ.

Οι υπόλοιποι μη κοινοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού (Πάρντο, Σισέ και Ανσαριφάρντ) δεν προβλέπεται να... κουνηθούν από το ρόστερ τη φετινή σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags