Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός: Ερχομός Χατζισαφί και φευγιό βασικού - «Τελειωμένος» ο παίκτης από το λιμάνι
| 2017-12-29 22:00:00

Χαμός: Ερχομός Χατζισαφί και φευγιό βασικού - «Τελειωμένος» ο παίκτης από το λιμάνι

Sportdog Team
Χαμός: Ερχομός Χατζισαφί και φευγιό βασικού - «Τελειωμένος» ο παίκτης από το λιμάνι

Είναι τρελαμένος, πιέζει τον μάνατζέρ του να βρει ομάδα.

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η απόδοσή του έχει πέσει και ίσως να παίζει ρόλο το γεγονός ότι το μυαλό του βρίσκεται… αλλού.

Όλα δείχνουν πως ο Βέλγος θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, καθώς «ψάχνεται» να πάρει μεταγραφή, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι έχουν «τελειώσει» αισίως αυτή του Εχσάν Χατζισαφί. Ένας από τους κύριους λόγους της σχετικής επιθυμίας του Οφόε έγκειται στο γεγονός ότι η σύζυγός του τον πιέζει να φύγουν από την Ελλάδα, αφού δεν νιώθει ασφάλεια μετά την διάρρηξη στο σπίτι τους πριν από λίγο καιρό.

Το όνομα του διεθνούς μέσου είχε συνδεθεί έντονα με δυο πορτογαλικές ομάδες, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο, όμως αμφότερες οι υποθέσεις δύσκολα θα προχωρήσουν.

Η Σπόρτινγκ βρήκε άλλον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή, καθώς είναι έτοιμη να κλείσει τον Βραζιλιάνο Βεντέλ από τη Φλουμινένσε. Όσο για την Πόρτο, παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Οφόε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.

Παρ’ όλα αυτά, ο 28χρονος μέσος το έχει πάρει απόφαση ότι το μέλλον του είναι μακριά από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να ψάχνει νέο σταθμό για την καριέρα του. Γι’ αυτόν τον λόγο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι πιέζει αφόρητα τον μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό, να του βρει ομάδα. Ο Γάλλος ατζέντης, λοιπόν, έχει ξεκινήσει επαφές με την τουρκική Γαλατασαράι προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη μεταγραφή στον πελάτη του.

Όπως και να έχει, ένας παίκτης με την κλάση και την ποιότητα του Οφόε δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ομάδα του, ειδικά από τη στιγμή που πιέζει και ο ίδιος τόσο έντονα ώστε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει τον Ιανουάριο να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του «φευγάτου» Βέλγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags