Facebook Pixel Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να φέρει τον Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ
| 2017-12-31 14:26:00

Το είπε ο Σαββίδης κι «έδωσε» τη μεταγραφή – Αυτός ο βασικός παικταράς είναι η «κάψα» του

Sportdog Team
Το είπε ο Σαββίδης κι «έδωσε» τη μεταγραφή – Αυτός ο βασικός παικταράς είναι η «κάψα» του

Θα τον φέρει αυτή τη φορά στην Τούμπα;

Όπως και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, το όνομα του Εβγέν Χατσερίντι βρέθηκε ξανά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Arena Press», ο ποντιακής καταγωγής Ουκρανός  στόπερ της Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται στα υπόψη του Δικεφάλου του Βορρά για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζαμπράνο.
 
Και για όσους δεν έχουν... καλή μνήμη, το Sportdog.gr σας υπενθυμίζει πως ο Χατσερίντι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που κατά το παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε σαν... τρελός, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως «αφεντικό» του ΠΑΟΚ!


 
Σύμφωνα δε με τον ουκρανικό Τύπο οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης έκαναν δύο προτάσεις για να φέρουν στην Τούμπα τον Ουκρανό... γίγαντα (1.98μ.). Η πρώτη έγινε το καλοκαίρι του 2012 αλλά η Ντιναμό Κιέβου ζήτησε το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, η δεύτερη έγινε τον Ιανουάριο του 2013 όταν το ποσό της διαπραγμάτευσης «έπεσε» στα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και πάλι δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή».


 
Φέτος ο Χατσερίντι είναι και πάλι βασικός στην άμυνα της Ντιναμό, έχοντας 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του όμως με τον σύλλογο του Κιέβου ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ίσως ήρθε η ώρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να αγωνιστεί δηλαδή για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ουκρανίας! 
 
Τα πράγματα πάντως για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό πάνε φέτος από το... καλό στο καλύτερο, αφού εκτός του ότι είναι... μόνιμος στην ενδεκάδα της Ντιναμό η οποία διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην Ουκρανία έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Σαχτάρ μετά από 19 αγωνιστικές, τους τελευταίους μήνες είναι βασικός και στην Εθνική Ουκρανίας υπό τις οδηγίες του Αντρέι Σεφτσένκο, χωρίς όμως να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags