Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο παικταράς των 5 εκατ. που στέλνει ο... μπαμπάς Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Πώς πείστηκε ο Σαββίδης
| 2018-01-01 19:05:00

Ο παικταράς των 5 εκατ. που στέλνει ο... μπαμπάς Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Πώς πείστηκε ο Σαββίδης

Sportdog Team
Ο παικταράς των 5 εκατ. που στέλνει ο... μπαμπάς Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Πώς πείστηκε ο Σαββίδης

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφάρα...

Πως κάμφθηκαν οι αμφιβολίες που είχε ο Ιβάν Σαββίδης για τον ποδοσφαιριστή που θα  αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ; Το Sportdog.gr σας είχε πάντως προϊδεάσει από τις 13 Δεκεμβρίου!

Θέμα ημερών αν όχι ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο, του 31χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Αζεβέδο θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την περίπτωση του να έχει συζητηθεί διεξοδικώς στην Τούμπα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες!

Λόγω πάντως του μεγάλου ποσού που απαιτείται για την διεκπεραίωση της μεταγραφής αλλά κυρίως λόγω και του σχετικά… βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Βραζιλιάνου άσου, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αρχικά διστακτικός για να πει το «ναι», έχοντας στο μυαλό του και το πρόσφατο «κάζο» που έπαθε ο ΠΑΟΚ με τον Ντοριάν Λεβέκ!

«Το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην υπόθεση του αριστερού μπακ λόγω του ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει… κανέναν και στα τελευταία ματς του 2017 αναγκάστηκε να… επιστρατεύσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο Ντοριάν Λεβέκ όχι μόνο δεν… αποθεραπεύτηκε ποτέ αλλά υποβλήθηκε σε χειρουργείο και ο Μάριν Λέοβατς τέθηκε στο περιθώριο. Αυτό που έμαθε, πάντως, το sportdog.gr είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου πως σε αυτή την μεταγραφική περίοδο δεν «χωράει» το παραμικρό λάθος τύπου Λεβέκ ή Ζαμπράνο» έγραψε το Sportdog.gr στις 29 Ιανουαρίου.

Τελικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άναψε το… πράσινο φως και έτσι τα τελευταία 24ωρα «έτρεξαν» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αφού πρώτα χρειάστηκε να… γνωμοδοτήσουν θετικά οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ που συγκέντρωσαν πολύτιμα στοιχεία και από τον… πλέον αρμόδιο, Μιρτσέα Λουτσέσκου, που επί των ημερών του (τον Αύγουστο του 2014) η Σαχτάρ έδωσε 4,5 εκατομμύρια ευρώ στη Μέταλιστ για να αποκτήσει τον Αζεβέδο! 

Τo Sportdog.gr έγραψε όμως και κάτι ακόμα, στις 13 Δεκεμβρίου, αναλύοντας τους λόγους της επίσκεψης του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του ταξιδιού του Τσιστιακόφ στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν μόνο να παίξει τον ρόλο του… ενδιάμεσου στην λύση του δανεισμού του Ζαμπράνο, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος, αλλά να προτείνει και ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία και τις υπόλοιπες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που θα μπορούσαν να έρθουν στην Τούμπα τον Ιανουάριο και να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ σε θέσεις που «πονάει» (αριστερός μπακ, στόπερ και κεντρικός επιθετικός) ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός μετά την Πρωτοχρονιά!

Άλλωστε, η αγορά της Ρωσίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είναι η… αγαπημένη του Ιβάν Σαββίδη, έχοντας αποκτήσει από αυτήν ποδοσφαιριστές όπως ο Μπίμπρας Νάτχο, ο Κριστιάν Νομπόα, ο Λέο Μάτος, ο Εβγέν Σάκχοφ, ο Ρόμπερτ Μακ, ο Ζοσέ Μαουρίσιο και φυσικά ο Κάρλος Ζαμπράνο» ανέφερε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, με τον ΠΑΟΚ όντως να «ψωνίζει» από την αγορά που… ξέρει και εμπιστεύεται!

Αυτό που υπολείπεται τώρα για να «κλείσει» η μεταγραφή του Αζεβέδο, είναι ο Βραζιλιάνος να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ελπίζουν πως στο πρόσωπό τους έχουν βρει τον… νέο Λίνο και το… αντίβαρο του Λέο Μάτος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags