Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίσιμες ώρες για Λεμονή – Ποιοι προπονητές «έπαιξαν», τότε έρχεται ο νέος – Πότε «τελείωσε» ο Sir
| 2018-01-02 10:45:00

Κρίσιμες ώρες για Λεμονή – Ποιοι προπονητές «έπαιξαν», τότε έρχεται ο νέος – Πότε «τελείωσε» ο Sir

Sportdog Team
Κρίσιμες ώρες για Λεμονή – Ποιοι προπονητές «έπαιξαν», τότε έρχεται ο νέος – Πότε «τελείωσε» ο Sir

Όλο το παρασκήνιο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Περίεργη είναι η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, ύστερα από τα καταλανικά δημοσιεύματα που έστειλαν τον Όσκαρ Γκαρσία στο Λιμάνι, στην θέση του Τάκη Λεμονή.

Από τις τάξεις των ερυθρόλευκων τηρείται σιγή ιχθύος, ωστόσο φαίνεται ότι η απόφαση να "τελειώσει" ο Λεμονής είναι παρμένη, εδώ και τουλάχιστον δέκα μέρες.

Μάλιστα, πριν την περίπτωση του Γκαρσία οι Πειραιώτες είχαν μιλήσει με τρεις ακόμη προπονητές, κάτι που μαρτυρά τις προθέσεις τους για την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ένας ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο τεχνικός της Γκιμαράες, που έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί το καλοκαίρι αν θυμάστε, ενώ υπήρχαν και άλλα δύο ονόματα, τα οποία δεν βγήκαν ποτέ στο προσκήνιο, αφού φαίνεται πως στον Ολυμπιακό είχαν καταλήξει στον Όσκαρ Γκαρσία.

Βέβαια, μέχρι χθες το βράδυ ο Τάκης Λεμονής δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για το θέμα, τονίζοντας ότι κανείς δεν του έχει πει τίποτα και πως όλα είναι φυσιολογικά. Ωστόσο, η απόφαση για αλλαγή προπονητή μοιάζει ειλημμένη, αν και δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο να πάει με νέο τεχνικό στο ματς με την Λάρισα ο Ολυμπιακός.

Κι αυτό γιατί μόνο κατά των Πειραιωτών θα είναι, δηλαδή να έχουν στον πάγκο τους έναν προπονητή μόνο για 1-2 ημέρες, ο οποίος δεν θα έχει προλάβει να "εγκληματιστεί" στην ελληνική πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, αν δεν επισημοποιηθεί κάτι σήμερα-αύριο από τον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι η αλλαγή προπονητή να... πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι από τα ΜΜΕ δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό για "θέμα" Λεμονή τις προηγούμενες μέρες και απόδειξη είναι ότι μέχρι πρότινος υπήρχαν αφιερωματικά... σεντόνια για το πώς γύρισε το "χαρτί" και ανέβασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό.

Σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια, (σ.σ. αλλαγή προπονητή) καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...

Υπάρχει και η Νότιγχαμ

Παράλληλα με τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στα υπόψιν και τη Νότιγχαμ, αφού και εκεί υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα μετά την απόλυση του προπονητή. Λογικά, θα πάνε σε λύση που ξέρει ή τουλάχιστον ήξερε την κατηγορία της Τσάμπιονσιπ και γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αν είναι να γίνει μια εξαίρεση, θα αφορά στον Ζόραν Μάμιτς, τον Κροάτη τεχνικό της Αλ Αϊν (ομάδας του Μάρκους Μπεργκ) και πρώην της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το βιογραφικό του οποίου εξέτασαν και έχουν πολύ ψηλά στις -εκτός Αγγλίας- επιλογές τους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags