Facebook Pixel Τραγελαφικές καταστάσεις με τον Ροντρίγκο Μολέντο στον Παναθηναϊκό
| 2018-01-02 21:00:00

Έχει χαθεί η μπάλα στον Παναθηναϊκό - Το νέο «κρούσμα» που αποδεικνύει το μπάχαλο

Sportdog Team
Έχει χαθεί η μπάλα στον Παναθηναϊκό - Το νέο «κρούσμα» που αποδεικνύει το μπάχαλο

Όλα πλέον είναι στον αέρα στο πράσινο στρατόπεδο.

Είναι πασιφανές οτι στον Παναθηναϊκό, επί του παρόντος, η μόνη ρεαλιστική πώληση που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο. 

Κυρίως επειδή ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει συμβόλαιο που δεν λήγει το καλοκαίρι, επομένως δεν μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα μόνος του, αλλά και γιατί υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. 

 

Το ζήτημα είναι οτι η πράσινη ΠΑΕ είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση που δεν είναι σε θέση να βάλει αυτή τους όρους με τους οποίους θα πωλήσει τον παίκτη... Οι ξένες ομάδες φυσικά και δεν είναι... κορόιδα. Γνωρίζουν σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός και θέλουν να πάρουν τον Μολέντο είτε ελεύθερο, είτε έναντι πολύ μικρού κόστους για τις ίδιες.

 

Κάπως έτσι λοιπόν από το 1,5 εκατ. ευρώ που ζητούσαν στο Τριφύλλι, πέσαμε σχεδόν στα μισά (800.000 ευρώ) και τώρα γίνεται κουβέντα για πώληση στις 500.000 ευρώ, αν και εφόσον βρεθεί ομάδα να τα δώσει.

Εσχάτως βέβαια προέκυψε και το «μπορεί και να παραμείνει ως το καλοκαίρι αν δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί»!

Αυτό βέβαια είναι από τα άγραφα! Στον Παναθηναϊκό δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και υπάρχει παίκτης σαν τον Βραζιλιάνο που θα θελήσει να μείνει για να μην πάρει και τα λεφτά του και να χάσει την ευκαιρία να πάει σε άλλη ομάδα;

Απίθανα πράγματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags