Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι έχασαν τον Κώστα Μαυροπάνο οι Πειραιώτες και κατέληξε στην Άρσεναλ!
| 2018-01-03 12:04:00

Τρελό αλλά αληθινό: «Άνθρωπος» του Ολυμπιακού του χάλασε σούπερ μεταγραφή!

Sportdog Team
Τρελό αλλά αληθινό: «Άνθρωπος» του Ολυμπιακού του χάλασε σούπερ μεταγραφή!

Έτσι έμειναν πίσω οι ερυθρόλευκοι σε μια δική τους υπόθεση.

Ολόκληρο θέμα έχει γίνει από το πρωί της Τετάρτης για το ζήτημα της μεταγραφής του Κώστα Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, καθώς ο 20χρονος άσος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με το κορυφαίο αγγλικό κλαμπ. 

Εδώ και καιρό, άλλωστε, ο Χριστοβασίλης έλεγε δεξιά και αριστερά πως περίμενε πρόταση ξένης ομάδας για τον παίκτη, κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του sportdog.gr που δημοσιεύσαμε το απόγευμα της Τρίτης, που ήθελε τον Μαυροπάνο να χάνεται για τον Ολυμπιακό.

Αυτή την πρόταση έφερε ο μάνατζερ Φάρας, ο άνθρωπος δηλαδή που μεσολάβησε για τη μεταγραφή του νεαρού φορ Αργύρη Καμπετσή από τον Ολυμπιακό στη Ντόρτμουντ.
 

Κοινός τόπος όλων αυτών; Ο σκάουτερ που είχε πάρει τον Καμπετσή στη Ντόρτμουντ, Sven Mislintat, είναι εδώ και 1 μήνα είναι chief scout της Αρσεναλ. Προφανείς οι... αλληλεπιδράσεις, δηλαδή. Ο Μαυροπάνος, λοιπόν, από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς είναι στο Λονδίνο, μαζί με γιο του Χριστοβασίλη και τον δικηγόρο του ΠΑΣ.
 
Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται οι πολύ άμεσα εμπλεκόμενοι, αφού είναι γεγονός ότι πέραν της φημολογίας δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι άλλο. Γιατί πέραν των πολύ άμεσα ενδιαφερόμενων, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό παρότι μιλάμε για υπόθεση εβδομάδας και βάλε.
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει βγει εκτός μάχης από τη διεκδίκηση του παίκτη, η πλευρά του οποίου υποστήριζε χθες ότι πέρασε τα ιατρικά στην Άρσεναλ, ο ΠΑΣ Γιάννενα αποδέχτηκε προσφορά μεγαλύτερη των 2 εκατ. λιρών και η προοπτική του δανεισμού του στη Βέρντερ Βρέμης είναι το πιθανότερο σενάριο.

Πάντως, ο ατζέντης που τρέχει έως τώρα την ιστορία δεν επιβεβαιώνει τα περί Αρσεναλ και αυτό οφείλουμε να το σημειώσουμε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags