Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Έτσι βουλιάζουν τον Παναθηναϊκό - Σκάει κι άλλη απώλεια για το τριφύλλι
| 2018-01-03 22:30:00

Απίστευτο: Έτσι βουλιάζουν τον Παναθηναϊκό - Σκάει κι άλλη απώλεια για το τριφύλλι

Sportdog Team
Απίστευτο: Έτσι βουλιάζουν τον Παναθηναϊκό - Σκάει κι άλλη απώλεια για το τριφύλλι

Νέες περιπέτειες για τους πράσινους!

 

Οι μπελάδες δεν έχουν τελειωμό στον Παναθηναϊκό, αφού κάθε φορά που ένα θέμα οδεύει προς λύση, εμφανίζονται άλλα, τα οποία προκαλούν νέα προβλήματα στην ομάδα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αντρές Τσάβες. Σα να μην έφτανε το ήδη γνωστό χρέος του συλλόγου στην Μπόκα Τζούνιορς για την μεταγραφή του Αργεντινού, ο πρόεδρος της Μπάνφιλντ (κατέχει το 25% των δικαιωμάτων του, όπως και η Μπόκα) δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει στην ομάδα του 900.000 ευρώ και όχι 675.000, όπως ήταν γνωστό από τα ρεπορτάζ μέχρι σήμερα!

Συνολικά, πάντως, οι Πράσινοι έχουν κάνει… εγκλήματα στην μεταγραφή του Αργεντινού παίκτη. Ουσιαστικά, ο ήδη υπερχρεωμένος Παναθηναϊκός δεσμεύτηκε με περίπου 3.000.000 για έναν χρόνο (συνυπολογίζοντας το συμβόλαιο του παίκτη και την εφορία) για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος εν τέλει έπαιξε όλα κι όλα έξι ματς στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία σηκώθηκε κι έφυγε με δική του πρωτοβουλία!

Η μόνη σανίδα σωτηρίας για το Τριφύλλι είναι η φερόμενη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ της Μπελγράνο για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ακόμα κι αν προχωρήσει η πώληση, όμως, ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη περίπτωση απλά θα μειώσει την χασούρα που του προκάλεσε η υπόθεση Τσάβες στα 2 εκατ. ευρώ. Είναι να… τρελαίνεται κανείς!

Τι μέλλει γενέσθαι με Λουτσιάνο

Κατά τα άλλα, ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα των Πρασίνων είναι ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά ελέω ρήξης χιαστών που υπέστη στην αρχή της σεζόν και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται επισήμως σε άδεια από τον Παναθηναϊκό.

Όταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιστρέψει από την πατρίδα του, αναμένονται συζητήσεις για να βρεθεί άκρη στην υπόθεσή του. Ο Λουτσιάνο παραχωρήθηκε δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό για έξι μήνες και από την 1/1/2018 θα ενεργοποιούταν η συμφωνία που προβλέπει ότι θα άνηκε στο Τριφύλλι για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για επέκταση δανεισμού ή οψιόν αγοράς, αλλά για νέο συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα προβλέπει και ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές, που στον Παναθηναϊκό επ’ ουδενί δεν μπορούν να δώσουν στον παίκτη.

Συνεπώς, με την επιστροφή του Λουτσιάνο οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να επιδιώξουν την λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος παραμένει τραυματίας περιπλέκει τα πράγματα στην υπόθεση, αφού ίσως εγείρει και ηθικό ζήτημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags