Facebook Pixel Άρσεναλ - Τσέλσι 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-03 23:38:00

Τρελή ματσάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου, 2-2 αντί για... 4-4! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τρελή ματσάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου, 2-2 αντί για... 4-4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρσεναλ - Τσέλσι 2-2, στο ματς της... χρονιάς!

Σε ένα απίστευτα χορταστικό παιχνίδι με γκολάρες, συναρπαστική εξέλιξη και τεράστιες ευκαιρίες, Άρσεναλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι!

Οι δυο ομάδες είχαν τεράστιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Μοράτα για τους φιλοξενούμενους αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 14’, ενώ ο Σάντσες είχε… διπλό δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 16’.

Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων, Τσεχ και Κουρτουά, ήταν οι πρωταγωνιστές του πρώτου ημιχρόνου, αφού επενέβησαν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις κρατώντας το 0-0 στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στο δεύτερο έγινε χαμός!

Στο 63’ η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ του Γουίλσιρ από πλάγια θέση, ωστόσο ισοφαρίστηκε άμεσα. Ο Μπεγιερίν μάρκαρε απρόσεκτα τον Αζάρ εντός περιοχής και έκανε πέναλτι, με τον Βέλγο να το εκτελεί ο ίδιος και να ισοφαρίζει στο 67’.

Η Τσέλσι πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το 2-1 χάρη στο γκολ του Αλόνσο με κοντινή προβολή στο 84’, όμως το φινάλε έμελλε να είναι… θεότρελο.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η Άρσεναλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση από τον Μπεγιερίν, ο οποίος εξιλεώθηκε για το πέναλτι που είχε κάνει νωρίτερα. Ωστόσο, δευτερόλεπτα η Τσέλσι είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Ο μοιραίος των «μπλε», Μοράτα, έφυγε ολομόναχος απέναντι από τον Τσεχ, αλλά νικήθηκε σε ακόμα ένα τετ α τετ και στη συνέχεια της φάσης ο Ζαπακόστα έπιασε «κεραυνό» με το δεξί, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Τσεχ, Χόλντινγκ, Μουστάφι, Τσέιμπερς (88’ Γουόλκοτ), Μέιτλαντ- Νάιλς, Τζάκα, Γουίλσιρ, Μπεγερίν, Σάντσες, Eζίλ, Λακαζέτ (80’ Γουέλμπεκ)

Τσέλσι (Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Κρίστιενσεν, Αθπλικουέτα, Αλόνσο, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φάμπρεγας (71’ Ντρινκγουότερ), Μόουζες (56’ Ζαπακόστα), Αζάρ (82’ Γουίλιαν), Μοράτα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags