Facebook Pixel Δραματικά νέα στον Παναθηναϊκό, τι ισχύει για Τσάβες, Μολέντο και Χίλιεμαρκ - Sportdog.gr
| 2018-01-04 12:16:00

Δραματικά νέα στον ΠΑΟ - «Μαχαιριά» Μολέντο, εφιάλτης από Αραβία - Όλα τούμπα με Χίλιεμαρκ;

Sportdog Team
Δραματικά νέα στον ΠΑΟ - «Μαχαιριά» Μολέντο, εφιάλτης από Αραβία - Όλα τούμπα με Χίλιεμαρκ;

Όλη η αλήθεια για Τσάβες, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες. 

Καυτή παραμένει η επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα και να βγει αναίμακτα η χρονιά, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει φως στο τούνελ από πουθενά.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντάπουλος καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να μειώσει το μπάτζετ και να φέρει έσοδα μέσω κάποιας πώλησης, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει κάτι. Πάντως, δεν ισχύει ότι ταξίδεψε στο εξωτερικό για να τακτοποιήσει οφειλές προς άλλες ομάδες και πώς θα μπορούσε να το κάνει, άλλωστε, όταν, για παράδειγμα, δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με συλλόγους που ο Παναθηναϊκός έχει αποδειχθεί αφερέγγυος, όπως το Αμβούργο (οφειλές για Μπεργκ) και την Κιέβο (οφειλές για Εμποκού).

Μόνο για τον Γενάρη οι Πράσινοι αναζητούν παραπάνω από 3,5 εκατ. ευρώ και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπάρχουν οι ενδείξεις ότι μπορεί να βρεθούν τόσα χρήματα, τη στιγμή, μάλιστα, που μόνο αρνητικές εξελίξεις σημειώνονται τελευταία στο Τριφύλλι, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή.

Ο Έλληνας άσος έκανε αυτό που το sportdog.gr είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή, δηλαδή, να καταθέσει νέα προσφυγή στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα. Μία εξέλιξη που, βεβαίως, αποδεικνύει περίτρανα και το ότι μόνο «καλό κλίμα» δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, μόνο ξεκάθαρο δεν είναι το τοπίο και για τον Αντρές Τσάβες, παρότι από το Τριφύλλι διέρρεαν ότι ο παίκτης είναι μια ανάσα από την Εστουντιάντες. Θυμίζουμε ότι και προ ημερών οι Πράσινοι ισχυρίζονταν ότι ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπελγράνο αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Προφανώς και υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του παίκτη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι οι όποιες εξελίξεις θα έχουν οικονομικό όφελος για τον Παναθηναϊκό.  

Την ίδια στιγμή και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δε φαίνεται να υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό ούτε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ούτε και επίσημη πρόταση της Τράμπζονσπορ για τον Ροντρίγκο Μολέντο, ενώ δε φαίνεται να έχει καμία βάση το ενδιαφέρον που γράφτηκε για τον Λούγκας Βιγιαφάνιες από τη Μαλάτιασπορ.

Μάλιστα, όσον αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ, δεν αποκλείεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την επόμενη ομάδα του και να φέρει τους Πράσινους προ τετελεσμένων γεγονότων, από τη μία για να φανεί ότι «έβαλε πλάτη» και από την άλλη για να αναγκαστεί το Τριφύλλι να αποδεχθεί την όποια προσφορά φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.  

Σχετικά τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ και το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα, όλα είναι πιθανά, αν και εφόσον, όμως, ο παίκτης δεν βρει ομάδα που θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα πρέπει, βέβαια, να πεισθεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την παραμονή του Σουηδού, κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο, σε περίπτωση που ο Έλληνα τεχνικός ξεμείνει από λύσεις στα χαφ.   

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα μοναδικά «σίγουρα» χρήματα που αναμένουν οι Πράσινοι από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, μπορεί να καθυστερήσουν, μιας και οι Άραβες ενδέχεται να μην εμφανιστούν και τόσο συνεπείς, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Τριφύλλι. Μια εξέλιξη, βεβαίως, που αναμένεται να δημιουργήσει νέο κυκεώνα προβλημάτων στην ΠΑΕ, μιας και αυτά τα χρήματα περιμένουν στην ομάδα για να προχωρήσουν στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags