04/01/18 - 18:55

Άνω-κάτω η Σούπερ Λιγκ και… βόμβα Κούγια: «Μέχρι 15 Γενάρη θα περιμένω»!

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με τις τελευταίες εξελίξεις.

Sportdog Team
Άνω-κάτω η Σούπερ Λιγκ και… βόμβα Κούγια: «Μέχρι 15 Γενάρη θα περιμένω»!
7.752views 0shares

Στην πιθανή διάλυση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λιγκ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ υποστήριξε πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο την μεγαλύτερη ζημιά θα την υποστούν οι θεωρητικά μικρότερες ΠΑΕ, ενώ προειδοποίησε την Σούπερ Λιγκ πως αν δεν εξοφλήσει την δόση του Νοεμβρίου θα κινηθεί νομικά προχωρώντας στην υποβολή μήνυσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαχέεται μια παραφιλολογία με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις των μικρών ΠΑΕ, με τις μεγάλες ομάδες να μοιράζονται τη μερίδα του λέοντος και τον κόσμο να μην γυρίζει πίσω.

Ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπορεί να καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Όσο ανόητοι να είναι κάποιοι από τους μεγάλους, καταλαβαίνουν ότι κάποια παιχνίδια δεν θα μπορούν να μεταδοθούν τα παιχνίδια αν οι μικρές ομάδες δεν θα είναι στην κεντρική διαχείριση. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τα κανάλια και οι μεγάλοι. Δεχθήκαμε μείωση για να γίνει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο διετίας. Γνωρίζετε ότι έχουμε πάρει μόνο ? του συμβολαίου και μόλις ξοφλήθηκε ο Οκτώβριος. Εμείς έχουμε τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις, για μένα είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με τη Νοβα.

Μου κάνει εντύπωση που αντιδρώ μόνο εγώ, ο κ.Πανόπουλος μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. Μας έλεγαν για αύξηση 20% στα έξοδά μας αλλά ήταν φρούδες ελπίδες. Το ότι δεν μιλάει κανείς μου δημιουργεί μεγάλη απορία, το περιθώριο για εμένα είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Αν δεν μας πληρώσουν τη δόση του Νοεμβρίου εγώ θα προχωρήσω σε μήνυση απιστίας προς τη διοίκηση της Σούπερ Λιγκ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ