Facebook Pixel Ξανά στο προσκήνιο o Χατσερίδι για ΠΑΟΚ - «Μπέρδεμα» με τον Ζαμπράνο
| 2018-01-04 19:31:00

«Ντου» με διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο ΠΑΟΚ - Ο νέος Μαυροπάνος κι ο διεθνής ογκόλιθος

Sportdog Team
«Ντου» με διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο ΠΑΟΚ - Ο νέος Μαυροπάνος κι ο διεθνής ογκόλιθος

Ανεβάζει στροφές ο Δικέφαλος μετά τον Αζεβέδο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει τις απαραίτητες κινήσεις για την μεταγραφική του ενίσχυση και να έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός στόπερ μετά την αποχώρηση του Κάρλος Ζαμπράνο.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου «χτενίζουν» τις αγορές για να βρουν κεντρικό αμυντικό και τα σενάρια για τον εκλεκτό αναπτύσσονται διαρκώς. Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και στην Ελλάδα, από την οποία παίζει το όνομα του Ενέα Μιχάι. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Παναιτωλικό για τον 19χρονο αμυντικό.

Πάντως, το timing για να αποκτηθεί ταλαντούχος Έλληνας δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο δυνατό, αφού η μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ με «τρελά» χρήματα έχει ανοίξει την… όρεξη σε παίκτες και μάνατζερ να ψαχτούν για εξωτερικό. Παράλληλα, ακόμα και πριν την υπόθεση Μαυροπάνου, ο ΠΑΟΚ λέγεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του Μιχάι. Η υπόθεση, ωστόσο έχει ακόμα δρόμο και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Παρεμπιπτόντως, η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να κινείται για κεντρικό αμυντικό από την Ιταλία, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Ξανά στο προσκήνιο o Χατσερίντι

Τα τελευταία σενάρια επαναφέρουν στην επικαιρότητα του Δικεφάλου τον Γεβγέν Χατσερίντι της Ντιναμό Κιέβου, ο οποίος δεν είναι καθόλου άγνωστος στους ανθρώπους της ομάδας, αφού έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον παίκτη, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που καθιστά την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική. Παράλληλα, με δεδομένο ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετική γνώση της ουκρανικής αγοράς συνολικά, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας για να γίνει το deal.


Η επόμενη ομάδα του Ζαμπράνο

Όσο για τον Κάρλος Ζαμπράνο, του οποίου ο δανεισμός από την Ρουμπίν Καζάν τερματίστηκε, ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Κολωνία για την απόκτησή του. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, αφού δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα για τον παίκτη.

Τα δεδομένα για τον Περουβιανό είναι ιδιαιτέρως μπλεγμένα, αφού μετά την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο, εάν η Ρουμπίν θέλει να τον δανείσει εκ νέου, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να «τσοντάρει» το υπόλοιπο του μισθού του, κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα μέχρι στιγμής. Συνεπώς, ίσως ο διεθνής στόπερ αναγκαστεί να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags