Facebook Pixel «Χαμός» στον Ολυμπιακό μετά τον Γκαρσία - Μένει στο Λιμάνι ο Οφόε, μάχη με Μιραλάς - Ρεμί!
| 2018-01-04 22:48:00

«Χαμός» μετά τον Γκαρσία - Τρελή ανατροπή με τον φευγάτο - Αυτός είναι ο αντι-Μιραλάς!

Sportdog Team
«Χαμός» μετά τον Γκαρσία - Τρελή ανατροπή με τον φευγάτο - Αυτός είναι ο αντι-Μιραλάς!

Κλείνει ο Ισπανός τεχνικός και έρχεται… καταιγίδα εξελίξεων.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις του για την συνέχεια της σεζόν, η οποία θα τον βρει με νέο τεχνικό στον πάγκο, αφού ο Όσκαρ Γκαρσία φέρεται έτοιμος να αναλάβει την ομάδα (και να κάνει ντεμπούτο την επόμενη Τετάρτη) αντικαθιστώντας τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τους Πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης.

Ένα καλό νέο για τον Καταλανό προπονητή -εάν φυσικά οριστικοποιηθεί το deal- είναι η διαφαινόμενη παραμονή του του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στην ομάδα.

Η υπόθεση του Βέλγου πέρασε από «χίλια κύματα», ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού. Το μεγάλο «αγκάθι» στο θέμα του 28χρονου μέσου ήταν η σύζυγός του, η οποία τον πίεζε να φύγουν από την Ελλάδα εξαιτίας της ανασφάλειας που ένιωθε λόγω της διάρρηξης στο σπίτι τους πριν λίγο.

Παρ΄ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, στον παίκτη, αλλά και στην κυρία Οφόε δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους των Πειραιωτών και το θέμα οδεύει προς θετική κατάληξη.

Μιραλάς, Ρεμί ή Κάμπελ;

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για ενίσχυση στον επιθετικό τομέα αναζητώντας το «μπαμ» με κάποιο σημαντικό όνομα, που θα κάνει την διαφορά.

Ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας εδώ και καιρό είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ πρόσφατα σενάρια συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Λοίκ Ρεμί της Λας Πάλμας και ακόμα έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Τζόελ Κάμπελ, που παίζει στην Μπέτις ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός πρέπει να…  διαλέξει μεταξύ Μιραλάς ή Ρεμί, αφού η απόκτηση αμφοτέρων των παικτών δεν συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες, λόγω κόστους και όχι μόνο. Ο Βέλγος αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του είναι η πιο δύσκολη από τις δυο.

Όσο για τον Τζόελ Κάμπελ, δεν αποκλείεται τελικά να κάνει την… ανατροπή και να γίνει αυτός η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού αντί του Μιραλάς. Το σημείο-κλειδί στην υπόθεση του Κοσταρικανού είναι ότι μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ το καλοκαίρι, συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν και να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι προκειμένου να προλάβουν τον ανταγωνισμό όταν το συμβόλαιό του ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν αλλάξουν τα δεδομένα και ο Κάμπελ καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τώρα. Πάντως, ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι τραυματίας αυτή την περίοδο οπότε δεν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags