Facebook Pixel Έτσι «αρπάζει» τον Μολέντο ο Σαββίδης από τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-01-05 11:45:00

Έτσι «αρπάζει» Μολέντο ο Ιβάν - Πόσα δίνει, τι γίνεται με ανταλλάγματα - Ο «ρόλος» Ουζουνίδη

Sportdog Team
Έτσι «αρπάζει» Μολέντο ο Ιβάν - Πόσα δίνει, τι γίνεται με ανταλλάγματα - Ο «ρόλος» Ουζουνίδη

Όλο το «καυτό» παρασκήνιο πίσω από το deal της χρονιάς. 

Δεν έσκασε και σα... βόμβα χθες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το επίσημο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μολέντο. Όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στην Τούμπα, είχαν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι ο Δικέφαλος «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ, ενώ το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει τις προσθέσεις που είχαν οι «ασπρόμαυροι» από τις 29/12 με σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Mάλιστα, στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να χειριστούν πολύ καλά το θέμα και επικοινωνιακά, καθώς πριν γίνει γνωστό δημόσια το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον παίκτη, ο Ιβάν Σαββίδης είχε προλάβει να ξεκαθαρίσει πως δε θα «αρπάξει» ποδοσφαιριστή από τους Πράσινους ως ελεύθερο, παρά μόνο με κανονική μεταγραφή, ενώ και τα Μέσα που πρόσκεινται στον Δικέφαλο είχαν «προαναγγείλει» τις τελευταίες μέρες τη συγκεκριμένη κίνηση.

Την ίδια στιγμή, πολλοί «συνδέουν» και τις χθεσινές δηλώσεις… απελπισίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με την ενδεχόμενη πώληση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη του Τριφυλλιού σε μια «εχθρική» ομάδα. Υπάρχει, δηλαδή, η αίσθηση ότι με τις ατάκες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπάθησε, εκτός των άλλων, να… προετοιμάσει το έδαφος για ό,τι θα ακολουθούσε.

Εξάλλου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επανέλαβε ξανά πως ο σύλλογος κινδυνεύει με… διάλυση μέσα στον Γενάρη, μία εξέλιξη που μπορεί να «επιβάλλει» ακόμα και πώληση σε άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα.

Δεν είπε, βέβαια, κάτι τέτοιο ο Μαρίνος Ουζονίδης, αλλά είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι μία τέτοια τοποθέτηση «φωτογράφιζε» τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, σε μια προσπάθεια να προληφθούν οι ακραίες αντιδράσεις του κόσμου.

Σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα του deal, υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Δικέφαλος παρουσιάζεται να προσφέρει 800.000 ευρώ, οι Πράσινοι φέρονται να ζητούν 1,3 εκατ. ευρώ, με τις πληροφορίες του sportdog.gr να αναφέρουν ότι μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» κάπου στη μέση.

Πάντως, δε φαίνεται ότι στην -πολύ πιθανή πλέον- συμφωνία μπορεί να μπουν και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως γράφτηκε, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Τριφύλλι και της μαζικής αποχώρησης παικτών που αναμένεται μέσα στον Γενάρη.

Εξάλλου, δε φαίνεται στον ορίζονται άλλη προοπτική για το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέντο, μιας και η Ιντερνασιονάλ δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε και του παίκτη. Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ό,τι καλύτερο έχουν στα χέρια τους οι Πράσινοι και γι’ αυτό στο Τριφύλλι θέλουν να «σπρώξουν» τον παίκτη προς την Τούμπα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags