Facebook Pixel Sportdog.gr | Συμφωνία ΠΑΟΚ - ΠΑΟ για Μολέντο, στα πόσα κλείνει το deal - «Κλωτσάει» ο Βραζιλιάνος!
| 2018-01-05 14:22:00

Συμφωνία ΠΑΟΚ - ΠΑΟ για Μολέντο, στα πόσα κλείνει το deal - «Κλωτσάει» ο Βραζιλιάνος!

Sportdog Team
Συμφωνία ΠΑΟΚ - ΠΑΟ για Μολέντο, στα πόσα κλείνει το deal - «Κλωτσάει» ο Βραζιλιάνος!

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες στο sportdog.gr.

Ραγδαία αναμένονται τα νέα στο θέμα της υπόθεσης του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς ακόμα κι εντός της ημέρας αναμένονται οριστικές εξελίξεις σχετικά με το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος άσος να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Δικεφάλος τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του παίκτη και αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στο deal ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, το ποσό που έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες αγγίζει τις 700.000 ευρώ, είναι, δηλαδή, πολύ μικρότερο με βάση τις αρχικές απαιτήσεις των Πρασίνων που ανέρχονταν στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο παίκτης δεν είναι θετικός στην προοπτική του Δικέφαλου, καθώς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ φέρεται να λέει στο περιβάλλον πως ήδη έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πιέσει προς την πλευρά του παίκτη, καθώς οι ομάδες από τη Λατινική Αμερική που έχουν δείξει ενδιαφέρον προσφέρουν πολύ λιγότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ. 

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν και ποδοσφαιριστές στους Πράσινους ως έμψυχα ανταλλάγματα και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή και όχι με τη μορφή του δανεισμού, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες. 

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Πούγγουρα, Κάτσε και Κωνσταντίνιδη, ενώ του Κουλούρη που ακούστηκε έχει ελάστιχες πιθανότητες. Η περίπτωση του Κοροβέση δεν ισχύει, μιας και ο παίκτης δεν παίζει δανεικός στον Πλατανιά από τον ΠΑΟΚ αλλά έχει αποκτηθεί ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags