Facebook Pixel Απίστευτα λεφτά από Μαρινάκη στον Γκαρσία - Sportdog.gr
| 2018-01-05 15:35:00

Απίστευτα λεφτά από Μαρινάκη στον Γκαρσία - Αυτόν τον επιθετικό του κάνει "δώρο"; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτα λεφτά από Μαρινάκη στον Γκαρσία - Αυτόν τον επιθετικό του κάνει "δώρο"; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις οι στόχοι του νέου κόουτς αλλά ένας ο πιο εφικτός.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε με μία ξαφνική κίνηση να αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή με τον Όσκαρ Γκαρσία, έναν προπονητή που δείχνει να πιστεύει πολύ, αν κρίνουμε και από το συμβόλαιο που προσφέρουν στον Ισπανό κόουτς οι Ερυθρόλευκοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για 2,5 χρόνια, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για «κλειστό» συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης (1,5+1 το πιο πιθανό). Παράλληλα, οι απολαβές του 44χρονου τεχνικού προκαλούν αίσθηση, καθώς προβλέπουν συνολική αμοιβή (μαζί με τα μπόνους) που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται διατεθειμένος να κάνει και «δώρα» στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, κάνοντας δεκτές κάποιες από τις μεταγραφικές του εισηγήσεις. Ήδη, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα που φέρεται να απασχολούν πολύ σοβαρά τον Ισπανό κόουτς, για τα οποία σας ενημερώσαμε και σε πρωινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ένα από τους παίκτες, πάντως, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φέρει μαζί του στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία είναι ο Ιάπωνας Tακούμι Μιναμίνο, ο οποίος αποτελεί «παιδί» του Ισπανού από τη Σάλτσμπουργκ.

Είναι μόλις 23 ετών, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και την τελευταία διετία θεωρείται σταθερά στους κορυφαίους ασιάτες ποδοσφαιριστές. Το θετικό είναι ότι μένει το καλοκαίρι ελεύθερος, επομένως η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα από τώρα τον Γενάρη.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες επιλογές που εξετάζει ο Όσκαρ Γκαρσία είναι πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο Τζόναθαν Σοριάνο, πρώην επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, με τον οποίο επίσης έχει συνεργαστεί ο Ισπανός τεχνικός, αγωνίζεται από πέρυσι τέτοια εποχή στην Γκουοάν της Κίνας (16 γκολ) και απολαμβάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα λήγει του χρόνου, οπότε απαιτούνται αρκετά χρήματα για να «σπάσει». Το γεγονός, μάλιστα, ότι βαδίζει στα 33 του χρόνια και έχει αποφασίσει να «αποσυρθεί» παίζοντας στο κινέζικο πρωτάθλημα, μόνο καλό δεν ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του είναι αυτή που έδωσε 48 εκατ. ευρώ(!) για να πάρει πριν λίγες μέρες έναν ακόμη επιθετικό, τον Σεντρίκ Μπακαμπού, από τη Βιγιαρεάλ. Με αυτήν την προσθήκη, η Γκουοάν μετράει πλέον 6 ξένους και βάσει της κινέζικης νομοθεσίας έχει κατά έναν ξεπεράσει το σχετικό όριο. Κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Τζόναθαν Σοριάνο, αν και εφόσον προκύψει επίσημο ενδιαφέρον.

Tην ίδια στιγμή, εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφή φαντάζει κι αυτή του Κριστιάν Τέγιο της Μπέτις, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που υπολογίζεται από την ομάδα του και μάλιστα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022. Μοιάζει πολύ καλή περίπτωση αλλά και… απλησίαστη για τους Ερυθρόλευκους, παρόλο το γεγονός ότι ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ (Ορομπίτς) με τον Όσκαρ Γκαρσία, όπως ισχύει και για τις δύο προηγούμενες επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags