Facebook Pixel Ιντερνασιονάλ αντί ΠΑΟΚ επέλεξε ο Μολέντο
| 2018-01-05 21:08:00

Αυτήν την ομάδα επέλεξε ο Μολέντο – Το ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του

Sportdog Team
Αυτήν την ομάδα επέλεξε ο Μολέντο – Το ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του

ΠΑΟΚ ή Ιντερνασιονάλ ο προορισμός του Βραζιλιάνου;

Μεγάλο σίριαλ έχει ξεσπάσει με την υπόθεση της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο. ΠΑΟΚ και Ιντερνασιονάλ έχουν καταθέσεις προτάσεις για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, με αυτή του Δικεφάλου να είναι πιο συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος στόπερ έχει κατασταλλάξει ποια ομάδα θα διαλέξει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης ο Βραζιλιάνος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στην οποία έκανε ατομικό πρόγραμμα εκμυστηρεύθηκε πως έχει επιλέξει την Ιντερνασιονάλ έναντι του ΠΑΟΚ. Υπογράμμισε ότι τον καλύπτει και ως ομάδα αλλά και η πρόταση που έχει στα χέρια του από εκείνη. Επεσήμανε ότι είναι θέλησή του αλλά και της οικογένειάς του να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ τόνισε ότι δεν είναι «ζεστός» στην ιδέα να πάει στον ΠΑΟΚ.

Το ότι δεν ψηνόταν ο Μολέντο για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη σας έχει ενημερώσει και το sportdog.gr. O ΠΑΟΚ πάντως παραμένει ζεστός στο παιχνίδι. Από τη συμπρωτεύουσα θεωρούν δεδομένο, ότι θα υπάρξουν νέες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μεταπειστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags