Facebook Pixel Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ξανά ο Μιραλάς!
| 2018-01-06 21:50:00

Έσκασε η «βόμβα» Μιραλάς στον Ολυμπιακό - Οι λεπτομέρειες της τεράστιας μεταγραφής!

Sportdog Team
Έσκασε η «βόμβα» Μιραλάς στον Ολυμπιακό - Οι λεπτομέρειες της τεράστιας μεταγραφής!

Γυρίζει στο Λιμάνι ο Βέλγος άσος.

Η μεταγραφή του Γενάρη είναι πλέον γεγονός, καθώς ο Κέβιν Μιραλάς είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού με το… μπαμ να ακούγεται μέχρι το Λίβερπουλ.

Όπως σας είχε μεταφέρει το sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες το Σάββατο κατέθεσαν νέα πρόταση στην Έβερτον μετά από απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να επιστρέψει πίσω στο Λιμάνι ο Βέλγος άσος.

Ο Μιραλάς, που πίεσε και αυτός από την πλευρά του τον αγγλικό σύλλογο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, θα έρθει ως δανεικός για έξι μήνες, ενώ για το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Πειραιώτες θα δώσουν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του, ενώ το καλοκαίρι θα βγάλουν από τα ταμεία τους έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν.

Πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή, που… χρεώνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε τα πάντα τις τελευταίες ημέρες για να κλείσει το deal και να φέρει πίσω στον Ολυμπιακό τον Μιραλάς μετά από 5.5 χρόνια!

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ στο facebook:



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags