Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε την αγγαρεία με Πρίγιοβιτς και... πέταξε για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-09 19:10:00

Έβγαλε την αγγαρεία με Πρίγιοβιτς και... πέταξε για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έβγαλε την αγγαρεία με Πρίγιοβιτς και... πέταξε για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

2-1 τα Τρίκαλα και περιμένει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ!

Σε ένα ματς.... αγγαρεία ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τα Τρίκαλα και να πάρει την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, κυρίως στην άμυνα, όπου έπαιξε με Πούγγουρα και Δεληγιαννίδη, ενώ στο τέρμα ήταν ο νεαρός Σιαμπάνης.

Φυσικά, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανώτερος των Τρικάλων, ωστόσο βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Αποστολίδη και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78' για να γίνει το 1-0 με τον Πρίγιοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν να χάσουν τίποτα μετά το 1-5 του πρώτου αγώνα, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 92' με φοβερό σουτ του Μιλοσάβλιεβ, αφού είχαν δοκάρι προηγουμένως με τον Γροντή.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη, καθώς στο 94' ο Πρίγιοβιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μυστακίδης από τον Κοτσόνη.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός και μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν οι καλύτεροι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον "Πρίγιο" να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

 

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Κρέσπο (60’ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81’ Πέλκας), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μακ (71’ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73' Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (61’ Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73’ Ντακόλ)

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 78'. Ο Κουλούρης έκανε εξαιρειτκή προσπάθεια και έβγαλε σκαφτή μπαλιά στον Μπίσεσβαρ, που πλάσαρε και είδε τον Αποστολίδη να αποκρούει. Στο... ριμπάουντ ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ από κοντά και έστρωσε τον... δρόμο για τον Δικέφαλο.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία, αν και στην τελευταία φάση του πέναλτι η μπάλα δεν είναι ξεκάθαρο αν χτύπησε στο χέρι του Κοτσόνη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς και το μόνο που ενδιέφερε τον Λουτσέσκου ήταν να δει ορεξάτη την ομάδα του, αλλά και να τεστάρει παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Η ουσία είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" νίκησαν σε ένα ματς αδιάφορο, περιμένοντας πλέον αντίπαλο για την προημιτελική φάση.

ΠΑΤΑ ΤΟ: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags