Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει! (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-09 19:38:00

Ανακοίνωσε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανακοίνωσε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει! (ΦΩΤΟ)

Μία άφιξη που δείχνει και μία αποχώρηση...

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι πλέον ο Ιγκόρ Σίλβα, η απόκτηση του οποίου από τον Αστέρα Τρίπολης ανακοινώθηκε και το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δήλωσε χαρούμενος που ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ η άφιξή του, δείχνει τον δρόμο στην εξόδου στον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος πλέον μετράει... ώρες στο Λιμάνι.

Αναλυτικά:
 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, τι σκέφτεσαι για την μεταγραφή σου; Ποιές είναι οι πρώτες εικόνες που έχεις από τον Ολυμπιακό και ποιοί οι στόχοι σου;

«Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της Ελλάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βρίσκονται εδώ. Θα τα δώσω όλα κάθε μέρα στην προπόνηση, όπως όλοι μας. Θα προσπαθήσω να δείξω το ταλέντο μου και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους μας. Ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα, γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Ποιος είναι ο Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ και έχοντας 2 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags