Facebook Pixel Ο Βασίλης Κωνσταντίνου διαψεύδει τη συμφωνία με ΠΑΟΚ για Μολέντο
| 2018-01-10 13:29:00

Τοποθέτηση Κωνσταντίνου για Μολέντο που ανατρέπει το σκηνικό!

Sportdog Team
Τοποθέτηση Κωνσταντίνου για Μολέντο που ανατρέπει το σκηνικό!

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Καμία επίσημη πρόταση για τον Ροντρίγκο Μολέντο δεν έχει έρθει στα γραφεία του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Επίσης, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» διέψευσε και τις πληροφορίες που θέλουν τους «πράσινους» να αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα διαμονής τους στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μολέντο: «Εάν μας έρθει μια επίσημη πρόταση να το συζητήσουμε. Ακόμη δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Εμείς περιμένουμε τον Μολέντο να έρθει. Έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό στην Ιντερνασιονάλ και από την 1η Ιουνίου θα ανήκει σε εκείνη. Περιμένουμε να έρθει και να μας πει τι θέλει να κάνει.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ. Εάν αυτό το σπάσει ο ίδιος ή η ομάδα είναι δικό τους θέμα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το θέμα είναι εάν μπορεί να επωφεληθεί από αυτό ο Παναθηναϊκός».

Για την αδυναμία διαμονής στη Λιβαδειά: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν ισχύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει 5000 ευρώ για να πάει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι. Έχει πληρώσει διαιτητές, παρατηρητές. Δε νομίζω ότι στέκουν όλα αυτά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags