Facebook Pixel Κλείνει τον Πανιούκοφ ο Παναθηναϊκός
| 2018-01-11 00:15:00

Κλείνει και ανακοινώνει άμεσα φορ ο Παναθηναϊκός - Μόνο έτσι χαλάει το deal!

Sportdog Team
Κλείνει και ανακοινώνει άμεσα φορ ο Παναθηναϊκός - Μόνο έτσι χαλάει το deal!

Βρέθηκε ο εκλεκτός του Τριφυλλιού για την επίθεση!

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και είναι υποχρεωμένος να κινηθεί μόνο για παίκτες με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέι Πανιούκοφ, 23χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στη β’ ομάδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο παίκτης φέρεται να έχει δώσει την συγκατάθεση για να προχωρήσει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, η ρωσική ομάδα δεν φαίνεται να είναι αρνητική. Μάλιστα, η τελική απάντηση της Ζενίτ αναμένεται σήμερα (11/1).

Το πιθανότερο είναι η υπόθεση να κλείσει θετικά και ο Πανιούκοφ να γίνει παίκτης του Τριφυλλιού. Ωστόσο, υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο το deal να χαλάσει εάν η Ζενίτ δεν δεχθεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ρώσου να μην ξεπερνά ούτε τις 60.000 ευρώ, όμως η τραγική οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν του επιτρέπει να πληρώσει ο ίδιος όλο το ποσό. Έτσι, εάν η Ζενίτ δεν αναλάβει αυτή το μεγαλύτερο κομμάτι της αμοιβής του Πανιούκοφ, τότε οι Πράσινοι θα αναγκαστούν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε ΕΔΩ το "who is who" του παίκτη και δείτε τον σε βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags