Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Κάμπελ - Επιστροφή-έκπληξη για τον Κοσταρικανό;
| 2018-01-12 18:52:00

Εξελίξεις με Κάμπελ - Επιστροφή-έκπληξη για τον Κοσταρικανό;

Sportdog Team
Εξελίξεις με Κάμπελ - Επιστροφή-έκπληξη για τον Κοσταρικανό;

Τί συμβαίνει με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού;

Ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίζεται στη Ρεάλ Μπέτις ως δανεικός από την Άρσεναλ, ωστόσο τα συχνά προβλήματα τραυματισμών δεν του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει ιδιαίτερα την ισπανική ομάδα τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, τα σενάρια για το μέλλον του αναπτύσσονται διαρκώς, με το πιο πρόσφατο να προέρχεται από την Λατινική Αμερική και να υποστηρίζει ότι ο Κοσταρικανός θα επιστρέψει πρόωρα στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, το futbolcentroamerica.com αναφέρει ότι η Μπέτις έχει πάρει την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του Κάμπελ, δίνοντάς τον πίσω στην Άρσεναλ άμεσα.

Εάν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί, το μέλλον του Κοσταρικανού θα είναι στον... αέρα. Ο 25χρονος εξτρέμ θα αναγκαστεί να επιστρέψει στις προπονήσεις των Κανονιέρηδων προσωρινά και από εκεί και πέρα είναι θέμα του Αρσέν Βενγκέρ το τι θα κάνει με την περίπτωσή του. Ο Κάμπελ μπορεί είτε να ξεμείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ είτε να παραχωρηθεί δανεικός είτε να πωληθεί άμεσα. Άλλωστε, το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Κάμπελ είχε παίξει έντονα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για την πιθανότητα επιστροφής του στους Ερυθρολεύκους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags