Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον διαιτητή - Ξέσπασμα Ουζουνίδη - Ρώταγε τους παίκτες ο Ευαγγέλου! (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-13 19:54:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον διαιτητή - Ξέσπασμα Ουζουνίδη - Ρώταγε τους παίκτες ο Ευαγγέλου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον διαιτητή - Ξέσπασμα Ουζουνίδη - Ρώταγε τους παίκτες ο Ευαγγέλου! (ΦΩΤΟ)

Έξω φρενών οι διοκούντες και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Ο διαιτητής Ευαγγέλου επέλεξε να ξεκινήσει κανονικά το παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός παρά την έντονη βροχόπτωση, απόφαση που δεν άρεσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να εκφράσει την αντίρρησή του στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης.

Βλέποντας την μπάλα να «κολλάει» στο νερό και τους παίκτες να δυσκολεύονται να παίξουν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Ουζουνίδης πλησίασε τον τέταρτο διαιτητή και του είπε σε έντονο ύφος «Μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτές τις συνθήκες; Πες μου, μπορεί να παιχτεί;».

Έξαλλοι με την τέλεση της αναμέτρησης είναι και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού, καθώς στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter ανέβηκε η εξής ενημέρωση: «Ο αγώνας “πόλο” συνεχίζεται»!

Ρώτησε τους παίκτες ο Ευαγγέλου

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και νωρίτερα, παρά την ισχυρή βροχόπτωση και τα πολλά νερά που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς, λέγοντας πως αν έβλεπε ότι δεν γινόταν να παίξουν ποδόσφαιρο, θα το διέκοπτε.

Έτσι λοιπόν και έγινε, καθώς στο 10ο λεπτό, ο ρέφερι διέκοψε το ματς, μάζεψε τους παίκτες και τους ρώτησε αν μπορούν να παίξουν. Αυτοί του ξεκαθάρισαν πως δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί το παιχνίδι και έτσι έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Μετά την απόφαση του Ευαγγέλου να διακόψει τελικά την αναμέτρηση, ο Ουζουνίδης μίλησε ξανά στους διαιτητές ρωτώντας τους με νόημα «Έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι για να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να γίνει;»

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση στο Twitter, που ανέφερε: «Στο 10', 0-0 το αποτέλεσμα στο κολυμβητήριο της Λιβαδειάς...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags