Facebook Pixel Οι φήμες για Ανσαριφάρντ, Φορτούνη, Σισέ και Μάριν στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-15 09:37:00

Πουλάει τρία top ονόματα; - Τι σκέφτονται στο Λιμάνι, τι γίνεται με... αγαπημένο άσο του Μαρινάκη!

Sportdog Team
Πουλάει τρία top ονόματα; - Τι σκέφτονται στο Λιμάνι, τι γίνεται με... αγαπημένο άσο του Μαρινάκη!

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες. 

Τέλος στην παραφιλολογία για πιθανές παραχωρήσεις βασικών παικτών επιχείρησαν να βάλουν από τον Ολυμπιακό, με το να διαψεύσουν όλα τα σενάρια που αφορούν το μέλλον των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Κώστα Φορτούνη.

Στο Λιμάνι ούτε που θέλουν να σκέπτονται ότι θα την... πατήσουν όπως πέρυσι, οπότε μέσα στον Γενάρη έχασαν δύο βασικά τους «εργαλεία», με συνέπεια να γίνει η ομάδα άνω-κάτω και να κινδυνεύσει να χαθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Από πέρυσι το έλεγαν στον Πειραιά ότι το πάθημα έγινε... μάθημα και ότι δεν πρόκειται ξανά να αφήσουν δύο πρωτοκλασάτους παίκτες τους να αποχωρήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως έγινε πέρυσι τέτοια εποχή με τους Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μπράουν Ιντέγε. Είναι σίγουρο πως οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν μάχη φέτος για να κρατήσουν «αγκυροβολημένα» στο Λιμάνι τα πιο πολύτιμα εργαλεία τους, προκειμένου να κατακτηθεί το ιστορικό 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, μια και καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο. 

Πάντως, είναι γεγονός ότι τους Ερυθρολεύκους δεν τους αφήνουν να... ησυχάσουν, καθώς υπάρχουν αρκετές επίσημες προτάσεις για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών τους. Αλλά μέχρι στιγμής κρατούν αντιστάσεις.

Μπορεί με τους Ανσαριφάρντ και Φορτούνη να μην έχει προκύψει κάτι επίσημο και τα δημοσιεύματα να αφορούσαν απλά σκέψεις και σενάρια, ωστόσο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι Πειραιώτες έχουν δεχθεί επίσημες κρούσεις για τον Πάπε Σισέ και τον Μάρκο Μάριν. Αλλά δεν μπήκαν στη διαδικασία συζητήσεων, καθώς δεν υπήρχε κάτι πραγματικά δελεαστικό. 

Για τον Σισέ φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Μπενφίκα είναι κάτι παραπάνω από ζωηρό, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν δείχνουν τη διάθεση να ανέβουν προς το παρόν πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ για τον Σενεγαλέζο. Όμως, είναι δεδομένο πως στο Λιμάνι σε τέτοιες τιμές δεν παραχωρούν παίκτες κάτω των 23 ετών με όλο το μέλλον μπροστά τους...   

Οσο για τον Μάριν, πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους παίκτες του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η σχέση τους είναι ακόμα και φιλική!

Οι δυο τους έχουν μιλήσει σε τετ α τετ σχετικά με τα μεταγραφικά ενδεχόμενα, που έχουν πέσει στο τραπέζι και συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προχωρήσει κάποια διαδικασία.

Ο Μάριν είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες εκτιμούν την προσωπικότητα και το «βιογραφικό» που κουβαλά ο Γερμανός και έτσι θα τα ξαναπούν μόνο αν υπάρξει κάτι πραγματικά εξαιρετικό σε προσφορά από το εξωτερικό, που δεν θα μπορεί να αρνηθεί καμία από τις δύο πλευρές.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags