Facebook Pixel «Πανηγυρίζουν» στον ΠΑΟΚ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-15 12:05:00

Φοβερό: «Έπεσε» η Τούμπα μετά την κλήρωση για τους «8» - Δε θα πιστεύετε για ποιο λόγο!

Sportdog Team
Φοβερό: «Έπεσε» η Τούμπα μετά την κλήρωση για τους «8» - Δε θα πιστεύετε για ποιο λόγο!

Γιατί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς; Όχι, πάντως, για τον Ατρόμητο...

Χαμόγελα δημιούργησε στην Τούμπα το αποτέλεσμα της κλήρωσης της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Όχι όμως για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο αφού υπήρχαν και πιο… εύκολοι αντίπαλοι, αλλά γιατί Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κοντραριστούν μεταξύ τους!

Και αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» θα καταναλώσουν μεγάλη ενέργεια στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα ματς που θα δώσουν εκείνο το διάστημα στο πρωτάθλημα, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να χάσουν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου!

Και για να γίνει αυτό πιο κατανοητό, ο Ολυμπιακός πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και μετά τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ενώ πριν τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ υποδέχεται στην έδρα του την «Ένωση» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και αμέσως μετά αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Η ΑΕΚ πάλι έχει μπροστά της την «έξοδο» στη Λάρισα, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και στα «καπάκια» τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και πάλι εκτός έδρας, ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης, αμέσως μετά τον Ατρόμητο και πάλι στην Τούμπα για το Κύπελλο, στη συνέχεια τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για να ακολουθήσει η ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο αγώνας με τη Λάρισα στην Τούμπα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags