Facebook Pixel "Γι’ αυτό ο ΠΑΣ δεν φώναξε για το πέναλτι, φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Sportdog.gr
| 2018-01-15 14:45:00

Ατάκες-φωτιά από τα Γιάννενα: «Γιατί ο ΠΑΣ δε φώναξε για πέναλτι - Φαβορί για τίτλο είναι...»

του Δημήτρη Σκούφου
Ατάκες-φωτιά από τα Γιάννενα: «Γιατί ο ΠΑΣ δε φώναξε για πέναλτι - Φαβορί για τίτλο είναι...»

 Γιαννιώτης ρεπόρτερ για τη φάση που συζητήθηκε και όχι μόνο.

Ως τη μοναδική ομάδα που μπορεί να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ξεχώρισε τους Λιβάγια και Αραούχο από το χθεσινό (14/1) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι δικαιολογημένα υπάρχουν παράπονα του ΠΑΣ για το πέναλτι στον Μπετρά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φημολογία του Κόντε για Παναθηναϊκό και στη μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ.

"Ήταν μία νίκη της ΑΕΚ από την οποία ο ΠΑΣ έχει παράπονα από τον διαιτητή, κατά την γνώμη μου δικαιολογημένα, στην ανατροπή του Μπετρά. Από εκεί και πέρα ήταν μία δίκαιη νίκη της ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς. Πάντως, μετά την αποβολή του Σκόνδρα και παρότι ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, δεν φάνηκε αυτό μέσα στο γήπεδο", ήταν το αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr για το ματς της Ένωσης με τους Γιαννιώτες.

-Ποιος παίκτης της ΑΕΚ σου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση;

"Νομίζω ότι οι δύο σκόρερ, Λιβάγια και Αραούχο ήταν οι καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ, αυτούς ξεχωρίζω".

-Έτσι όπως είδες την ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα; Ποιον θεωρείς φαβορί;

"Νομίζω ότι μπορεί να το χτυπήσει. Ο Ολυμπιακός είναι το νούμερο ένα φαβορί, όμως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον χτυπήσει. Νομίζω ότι είναι η μοναδική εκτός Ολυμπιακού, που έχει προοπτικές για να πάρει το πρωτάθλημα".

-Γιατί ο ΠΑΣ δεν διαμαρτυρήθηκε επίσημα για το πέναλτι που προκάλεσε τόσο ντόρο;

"Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που η ομάδα έχει παράπονα και δεν έχει βγάλει ανακοίνωση. Είναι επιλογή της ΠΑΕ. Άλλες φορές βγάζει, άλλες όχι".

- Τις προηγούμενες μέρες βούιξε η πιάτσα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πέδρο Κόντε. Υπάρχει κάτι; 

"Πρόκειται για εντελώς φημολογία, δεν υπάρχει κάποια βάση. Ο ΠΑΣ έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι ως τις 31/12 οι νυν ποδοσφαιριστές και παλιοί, αλλά και οι υπάλληλοι της ομάδας είναι ξοφλημένοι. Δεν υπάρχει οφειλή σε κανέναν. Από εκεί και πέρα αυτό που ακούστηκε για προσφυγή του Κόντε είναι αβάσιμο, γιατί δεν υπάρχουν οφειλές στον ποδοσφαιριστή. Στην τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού ο Κόντε δεν έχει προοπτική να πάει εκεί. Ο Παναθηναϊκός σαν όνομα είναι τεράστιο, όπως και η δυναμική του, αλλά η κατάσταση αυτή τη στιγμή, δείχνει πως δεν υπάρχει προοπτική για τον Κόντε".

- Θες να μας κάνεις ένα σχόλιο για την απίστευτη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ;

"Ο Μαυροπάνος ήταν μια σπουδαία μεταγραφή, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ΠΑΣ που έδωσε έναν ποδοσφαιριστή του στην Άρσεναλ. Είναι σπάνιο, όχι μόνο για τον ΠΑΣ, αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα".

- Ο ΠΑΣ έχει εξελιχθεί σε παραγωγή μεγάλων ταλέντων τα τελευταία χρόνια. Ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει ο "νέος Μαυροπάνος";

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση στην ομάδα. Όμως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Ο ΠΑΣ έχει δείξει πως εμπιστεύεται τους νεαρούς και τους Έλληνες, οπότε είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να υπάρξει και νέος Μαυροπάνος".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags